PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Rasveta od koje zastaje dah

  • Objavljeno:
  • 3.6.2015

Spektakularna rasveta u enterijerima više nije privilegija samo ultra bogatih. Zahvaljujući inovativnom ruskom rešenju za dekoraciju enterijera, svetlosni efekti koje sami odaberete mogu oplemeniti i vaš dom, i to u rekordno kratkom roku.

 

Predstavništvo ruske kompanije "Franstudio" u Beogradu predstavilo je samo neka od mogućih rešenja, ali je izbor mogućnosti koje kupcima stoje na raspolaganju praktično neograničen. Rasveta se postavlja u elastične dekorativne plafone, koji su zapravo vrsta spuštenog plafona koji može da vrši više funkcija u vašem domu: može da snizi previsoku tavanicu, sakrije instalacije koje su na njoj postavljene ili dekoriše prostor po vašoj želji.

 


   Montaža elastičnih dekorativnih plafona (VIDEO)

 

   Pogledajte kako izgleda montaža elastičnih plafona kompanije Franstudio koji su posle velikog        uspeha na ruskom tržištu, ali i nekim    zemljama Zapadne Evrope, konačno stigli i u Srbiju.

 


 

Ako i vi želite neobično osvetljenje ili svetlosne efekte u svom domu, elastični dekorativni plafoni mogli bi da budu idealno rešenje. Dovoljno je da pogledate fantastično zvezdano nebo u enterijeru i video zapis koji sledi i biće vam jasno kakve vam sve mogućnosti stoje na raspolaganju. 

 
 

NEVEROVATAN EFEKAT U SOBI -Led-osvetljavanje skroz elasticni plafon sa efektom ogledala od FRANSTUDIO

Posted by Franstudio, Srbija on Thursday, 16 April 2015

 

Ovakva rasveta može biti vrlo zanimljivo rešenje ne samo za vaš dom, već i za poslovne prostore, restorane ili hotele, a dizajn je u potpunosti moguće prilagoditi svim zahtevima i potrebama.

 

Tako u foto-galeriji koja sledi možete videti rešenja koja se savršeno uklapaju u sve vrste enterijera,  od elegantnih i umirujućih - savršenih za porodične kuće ili stanove, pa sve do prostora u kojima je imperativ dinamična atmosfera - kao što su kafići, klubovi ili hoteli.

 

 

Foto: Franstudio Beograd