PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Pogledajte novi dom Dženifer Lopez

  • Objavljeno:
  • 26.10.2014

Pozicionirana između dva solitera, ova četvorospratna zgrada s penthausom rad je arahitekte Džefrija Hola. Podignuta je u tzv. džordžijanskom stilu: simetričan dzajn, klasične proporcije, dekorativni elementi... Osnova zgrade je uska i veoma dugačka tako da izlazi na dve ulice. Glavna fasada gleda na vrt Medison Skver, a s druge strane izlazi na 27. istočnu ulicu.

 

Ne samo što je sama po sebi arhitektonska vrednost, već su i njeni stanari posebni. Na prvom spratu stanuje Džoni Silvec (savetnik u gej konzorcijumu) sa suprugom Vildom Deon Brej (poznatom manekenkom). Na drugom je slavni Džef Gordon iz NASCAR-a, a na trećem, ni manje ni više, već Čelsi, jedinica Bila i Hilari Klinton. Na četvrtom i petom spratu nalazi se penthaus veličine 3 000 kvadrata koji je od pre nekoliko dana postao novi dom DžejLo.

 

 

Dužina kuće iznosi oko 35 metra. Zamislite šetnju s kraja na kraj ove „razvučene“ kuće. Na četvrom spratu smestila se ogromna dnevna soba s balkonom prekrivenim zelenilom i fantastičnim pogledom na park.

 

 

Pretpostavljamo da pevačica zbog mnogih poslovnih obaveza ne boravi često u svom novom domu, ali ipak treba napraviti solidnu šetnju ukoliko, na primer, zaboravi nešto u kuhinji ili želi da obiđe svoje blizance Maksimilijana i Emu koji imaju svoje spavaće sobe na četvrtom spratu dok ona spava na petom.

 

 

Na petom spratu smestila su se dva bloka: master spavaća soba i pevačicina privatna dnevna soba. Oba bloka su razdvojena velikim terasama. Stvarno velikim: jedna ima čak 150 kvaddrata dok dve manje imaju po 40 i 50. Kuriozitet petog nivoa je što se u jednom njegovom delu nalazi teren za kriket, ostao od predhodnog vlasnika.

 

 

Svih četvoro vlasnika u ovoj zgradi uživaju u mnogim pogodnostima koje pružaju ovakve zgrade: u njoj se nalaze lični liftovi, mala teretana i ostava, čak i hladnjača.

 

 

Da dodamo još da je poznata devojka iz Bronksa prošle 2013. godine kupila i kuću sa osam soba, sedam kupatila i ogromnim imanjem u uspavanom, ali fensi Hemptonu.

 

Foto:  furnitureadvise.com