PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Novogodišnji ambijent u tri šarmantna enterijera

  • Objavljeno:
  • 30.12.2020

Period praznika mnogima je najlepši deo godine, a ono što ga čini još lepšim i posebnim je praznična dekoracija koja kreira magičnu atmosferu u domu. Bilo da volite svedenu i diskretnu dekoraciju ili praznike ne možete da zamislite bez svetlucavih lampica, sigurni smo da ćete pronaći inspiraciju u jednom od ova tri enterijera dekorisana u novogodišnjem duhu.

 

Koji vam se najviše dopada: 1 ➠ 2 ili ➠ 3?

 

1. Praznična dekoracija u prefinjenom enterijeru

 

Dekoracija ne mora da dominira enterijerom da bi se osećao praznični duh. Možete upotrebiti i diskretne detalje poput jastučnica sa novogodišnjim motivima ili dekorativne svećnjake i mini jelke kojima ćete ukrasiti sto ili police – i kreiraćete praznični ambijent u prefinjenom i odmerenom stilu.

 

 

Svetlucava dekoracija

 

Ako su vam lampice sinonim za prazničnu dekoraciju, imamo predlog za vas. Idealan izbor su moderni svetleći ukrasi koji spajaju 2 u 1 – drvo i lampice u zadivljujuću dekoraciju koja je dovoljna da transformiše vašu dnevnu sobu u svečan enterijer dostojan novogodišnje noći.

 

Foto: Decoist

 

Zimska čarolija u domu

 

Ko još može odoleti ovakvom bajkovitom ambijentu? Dekoraciji koja nas podseća na bela jutra i netaknut sneg, toplinu vatre i svečanu atmosferu praznika? A što je najbolje, sve to možete kreirati i sami, uz par pažljivo odabranih predmeta.

 

Ključnu ulogu u ovom aranžmanu imaju teksture i boje, stoga potražite mekane i prijatne tkanine koje asociraju na toplinu, odaberite svetlu paletu boja i  unesite detalje u zlatnoj ili srebrnoj boji za diskretan dodir luksuza.

 

Foto: Home Stories A to Z