PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Nameštaj za druženje i odmor na popustu i do neverovatnih 70%

  • Objavljeno:
  • 1.8.2018

Udobar, kvalitetan i elegentno dizajniran nemeštaj za druženje i odmor može postati vaš uz popust i do neverovatnih 70% zahvaljujući najnovijoj avgustovskoj akciji kompanije NEFA nameštaj.

 

Ako ste se već vratili sa letovanja ili tek planirate odlazak na svoju omiljenu letnju destinaciju, onda vam ja jasno koliko je kvalitetan odmor bitan za psihičko i fizičko opuštanje i obnavljanje energije koja nam je neophodna za produktivnost na poslu, za bolje porodično raspoloženje ili fizičke aktivnosti kojima smo izloženi u toku dana.

 

Stoga je kompanija NEFA nameštaj odlučila da mesec avgust posveti upravo nameštaju za opuštanje i odmor koji je jedan od najbitnijih elemenata u svakom domu. Bilo da vam je potreban ceo set nameštaja za vaš dnevni boravak ili samo udobna ugaona garnitura ili fotelja, NEFA je pripremila pravi izbor za vas jer se na specijalnoj avgustovskoj akciji nalaze četiri sjajne ponude koje predstavljamo u nastavku, dok kompletnu ponudu možete potražite na sajtu NEFA NAMEŠTAJ.

 

1. Komplet nameštaja za opuštanje i odmor – ušteda 35.000 dinara

 

Prva sjajna akcija koju predstavljamo obuhvata kompletnu ponudu nameštaja za odmor za vaš dnevni boravak. Komplet obuhvata trosed Morocco + fotelje koje će obezbediti veliki broj sedećih mesta koja se u sobi mogu razmestiti na različite načine, ali i pretvoriti u udoban ležaj za svakodnevno spavanje.

 

Kupovinom ovog kompleta u kojem se nalaze trosed i dve fotelje Morocco uštedećete čak 35.000 dinara jer trosed dobijate uz 70% POPUSTA za samo 9.990 dinara, dok je regularna cena 34.990 dinara.

 


Trosed Morocco: Stara cena: 34.990 RSD  ///  Nova cena: 9.990 RSD  ///  Ušteda: 25.000 RSD

Fotelja Morocco: Stara cena: 19.990 RSD  ///  Nova cena: 14.990 RSD  ///  Ušteda: 5.000 RSD

 

2. Ugaone garniture Monako i Dubai – ušteda 10.000 i 15.000 dinara

 

Ukoliko vam u ovom trenutku nije potreban komplet nameštaja, na raspolaganju su vam velike akcije i na ugaone garniture Monaco i Dubai. Obe garniture nude veliki ležaj za svakodnevno spavanje i idealne su za dnevnu sobu koja se noću može pretvoriti u udobnu sobu za spavanje, i to uz samo nekoliko pokreta. 

Garnitura Monaco: Stara cena: 44.990 RSD /// Nova cena: 34.990 RSD /// Ušteda: 10.000 RSD

Garnitura Dubai: Stara cena: 59.990 RSD  ///  Nova cena: 44.990 RSD  ///  Ušteda: 15.000 RSD

 

3. Luksuzna ugaona garnitura Bristol

 

Ugaona garnitura Bristol pravi je izbor za dizajnerske sladokusce – pravi  luksuz koji vam je sada na dohvat ruke. Ova garnitura donosi osećaj odmora na oblaku zahvaljujući silikonskim kuglicama koje obebeđuju neverovatnu mekoću i udobnost. Krasi je prirodna italijanska koža koju zahvaljujući NEFA nameštaju tokom avgusta dobijate po ceni štofa.

Ugaona garnitura Bristol štof panama: Cena: 59.990 RSD

Ugaona ganitura Bristol prirodna italijanska koža: Cena: 129.000 RSD

 

4. Fotelje Jamaica i Cologne

 

Ukoliko ipak tragate samo za udobnim foteljama koje će upotpuniti udobnost vašeg doma, preporučujemo fotelje na rasklapanje Jamaica i Cologne. Ove fotelje mogu doneti pravu magiju za srećan polazak u školu jer ne zauzimaju mnogo prostora u dečjoj sobi, čine ambijent prijatnim i omogućavaju povremeno ili svakodnevno spavanje. 

 

Upravo činjenica da se obe fotelje razvlače u krevet za spavanje čine je još praktičnijom i vrednijom, jer po potrebi mogu poslužiti i kao dobar kutak za privremeni odmor.

 

 

Kompanija NEFA

 

NEFA je nova kompanija za promet nameštaja, osnovana u Srbiji 2017. godine, a njen nameštaj moguće je kupiti u ukupno 27 salona u našoj zemlji, kao i salonima u Bosni i Makedoniji. Kompanija svojim kupcima svakodnevno nudi atraktivan, moderan i kvalitetan tapacirani nameštaj evropskog proizvođača po veoma pristupačnim cenama.

 

Svaki proizvod rezultat je kompetentnog korišćenja savremene opreme, kvalitetnih repromaterijala i komponenti najboljih evropskih proizvođača, što ovoj kompaniji omogućava da smanji cene svojih proizvoda bez negativnih posledica po kvalitet.

 

Pogledajte kompletnu ponudu na sajtu kompanije i požurite u neki od NEFA salona širom Srbije jer su količine vrlo ograničene. Za sve dodatne informacije možete pozvati besplatnu liniju: 0800 444 222.

 

Foto: NEFA