PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Moderne kućne kancelarije u skandinavskom stilu

  • Objavljeno:
  • 15.6.2015

Da li radite od kuće ili često donosite posao kući? Ako je to slučaj, lepo uređen kutak za rad sigurno će pomoći da posao od kuće bude što ugodniji i efikasniji. Dobro osmišljena kućna kancelarija predstavlja spoj praktičnosti i estetike i obezbeđuje da vaša produktivnost ne trpi samo zato što radite od kuće.

 

A kada se radi o jednostavnosti, efikasnosti i eleganciji, malo stilova može da se meri sa skandinavskim, što ga čini savršenim izborom za modernu kućnu kancelariju.

 


   Ovako izgleda najbolja direktorska kancelarija za 2015.

 

   Kancelarija možda jeste samo mesto za rad, ali oni koji vole da rade sa stilom ili se prepuste        vrhunskom uživanju tokom pauze biće oduševljeni najboljom direktorskom kancelarijom za            2015. godinu po izboru Wallpaper magazina.


 

Da biste imali kancelariju u nordijskom stilu, ne morate da preuređujete celu kuću. Vaš radni kutak može imati zaseban stil, koji je suptilno povezan sa ambijentom okolnih prostorija, dok se u moderno opremljen enterijer može savršeno i lako uklapiti.

 

 

U TRENDU: Inspirativan dizajn radnih stolova

 

Skandinavski dizajnerski pokret rođen je u nordijskim zemljama ranih ’30-ih godina, mada ga sve do polovine prošlog veka nisu nazivali tim imenom. U osnovi, stil se bazira na jednostavnosti i minimumu koji je neophodan za funkcionisanje. Ukrasi i nepotrebni aksesoari smatraju se viškom i u pogledu estetike i što se tiče praktičnosti. Stoga je razumljivo i što dominiraju crna i bela sa tek malo jarke boje.

 

 

 

Bilo da radite od kuće ili odlazite na posao, svoj radni ambijent možete unaprediti koristeći tri pravila feng šuija i oplemeniti biljkama za kancelariju.

 


   Ko ne bi radio u ovakvim kancelarijama?

 

   Kancelarije i poslovni prostori više ne moraju biti sivi, neinspirativni i bezlični. Dovoljna je samo      jedna prava intervencija da biste stvorili kreativan radni prostor koji motiviše i podiže kreativnost.

 


 

Foto: decoist.com