PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Moderne kućne kancelarije u skandinavskom stilu

 • Objavljeno:
 • 15.6.2015

Da li radite od kuće ili često donosite posao kući? Ako je to slučaj, lepo uređen kutak za rad sigurno će pomoći da posao od kuće bude što ugodniji i efikasniji. Dobro osmišljena kućna kancelarija predstavlja spoj praktičnosti i estetike i obezbeđuje da vaša produktivnost ne trpi samo zato što radite od kuće.

 

A kada se radi o jednostavnosti, efikasnosti i eleganciji, malo stilova može da se meri sa skandinavskim, što ga čini savršenim izborom za modernu kućnu kancelariju.

 


   Ovako izgleda najbolja direktorska kancelarija za 2015.

 

   Kancelarija možda jeste samo mesto za rad, ali oni koji vole da rade sa stilom ili se prepuste        vrhunskom uživanju tokom pauze biće oduševljeni najboljom direktorskom kancelarijom za            2015. godinu po izboru Wallpaper magazina.


 

Da biste imali kancelariju u nordijskom stilu, ne morate da preuređujete celu kuću. Vaš radni kutak može imati zaseban stil, koji je suptilno povezan sa ambijentom okolnih prostorija, dok se u moderno opremljen enterijer može savršeno i lako uklapiti.

 

 

U TRENDU: Inspirativan dizajn radnih stolova

 

Skandinavski dizajnerski pokret rođen je u nordijskim zemljama ranih ’30-ih godina, mada ga sve do polovine prošlog veka nisu nazivali tim imenom. U osnovi, stil se bazira na jednostavnosti i minimumu koji je neophodan za funkcionisanje. Ukrasi i nepotrebni aksesoari smatraju se viškom i u pogledu estetike i što se tiče praktičnosti. Stoga je razumljivo i što dominiraju crna i bela sa tek malo jarke boje.

 

 

 

Bilo da radite od kuće ili odlazite na posao, svoj radni ambijent možete unaprediti koristeći tri pravila feng šuija i oplemeniti biljkama za kancelariju.

 


   Ko ne bi radio u ovakvim kancelarijama?

 

   Kancelarije i poslovni prostori više ne moraju biti sivi, neinspirativni i bezlični. Dovoljna je samo      jedna prava intervencija da biste stvorili kreativan radni prostor koji motiviše i podiže kreativnost.

 


 

Foto: decoist.com

 • POVEZANI ČLANCI

 • photo

  Projekat Koko Šanel: Enterijer koji odiše stilom

  Inspirisan večnim i istančanim stilom modne ikone 20. veka Koko Šanel, dizajnerski studio ArtPartner kreirao je enterijer dostojan njenog imena. Oslobođen svih komplikovanih i nepotrebnih detalja – baš poput modnih kreacija Koko Šanel, ovaj enterijer odiše prefinjenim stilom i elegancijom.

  Saznaj više

  photo

  Magična kuća na jezeru (DETALJAN PLAN)

  Arhitektonski dizajner Caspar Schols osmislio je inovativnu baštensku kuću sa pokretnim zidovima koja funkcioniše poput oblačenja ljudi. Možete je prilagođavati svim vremenskim prilikama tako što ćete je "oblačiti" u različite slojeve, a kako sve to izgleda saznajte u tekstu i video prilogu koji sledi.

  Saznaj više

  photo

  Modes De Paris – u susret 8. martu

  Predstavljamo vam mala umetnička dela oslikana na porcelanu iz carske manufakture kao inspiraciju za savršen poklon. Šapni mu da ti se sviđa – kolekcije očaravajućih gift setova Modes De Paris je savršen poklon za 8. mart.

  Saznaj više

   

  Unikatan 3D štampani nakit od zlata

  Dizajner Ros Lovgrov izradio je nakit od 18-karatnog zlata pomoću 3D štampača . Reč je o unikatnoj kolekciji prstenja "Foliates", koja je izložena na Sajmu dizajna u Majamiju.

  Saznaj više

  photo

  8 inspirativnih ideja za uređenje doma biljkama

  Tokom hladnijeg doba godine više vremena provodimo unutar svojih domova, stoga vredi uložiti malo više truda kako bi oplemenili svoj enterijer i učinili ga prijatnijim i zdravijim mestom za život. A najlepši način da to postignete je pomoću prelepih sobnih biljaka.

  Saznaj više

  Photo

  Rimski luksuz u Dubaiju

  Na mestu čija je tradicija istkana od sunca, mora i dragocenih bisera, nikao je još jedan dragulj Dubaija - rajska destinacija za one koji su u potrazi za mirom i privatnošću jednog ostrva, udobnošću privatne vile, i luksuzom koji krasi besprekoran italijanski stil.

  Saznaj više

  photo

  Novo ruho planinske vile iz 30-ih godina prošlog veka

  Renoviranjem klasičnog šalea u francuskom ski centru Meribel, arhitekte "Agencije Amevet" pokazale su kako se uživanje u planinskoj kući s pogledom na blještave snežne vrhove može dovesti do savršenstva.

  Saznaj više

  photo

  Obucite dom u boju ljubavi

  Dan zaljubljenih je veoma poseban praznik koji ne podrazumeva samo pravi izbor poklona već i kreiranje posebne atmosfere za zajedničke trenutke, a mi vam otkrivamo kako stilizacijom doma možete da izrazite svoj odnos prema ovom prazniku i osobi koju volite.

  Saznaj više

   

  PHOTO, VIDEO

  Nestvaran hotel na Severnom polu

  Ako poželite da gledate Polarnu svetlost iz tople hotelske sobe, to odnedavno možete da uradite čak i sa Severnog pola zahvaljujući hotelu koji je otvoren na najsevernijoj tački sveta.

  Saznaj više

  photo

  Renoviranje stana: Sofisticiran ambijent koji zaslužujete

  Renoviranje stana je dug i ozbiljan projekat koji, uz dobru pripremu i planiranje budžeta, za rezultat ima enterijer izvanredne estetike i funkcionalnosti. Bez obzira na to da li je vaš dom velike ili male kvadrature, jako je važno da pre upuštanja u ceo proces procenite pun obim posla.

  Saznaj više