PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Moderan mali stan

  • Objavljeno:
  • 3.12.2015

Elegantan apartman koji je dizajnirao studio "Kenneth Brown Design" nalazi se u blizini kampusa Univerziteta u američkoj državi Luizijani i namenjen je mladima, najčešće studentima, koji traže moderno uređen i priuštiv stan.

 


   10 saveta za dekorisanje iznajmljenog stana

 

   Želite da se osećate kao kod kuće, ali kad znate da se nećete zadržati godinama na istom                mestu, teško je opravdati velike investicije. Pogledajte rešenje!

 


 

Dizajn apartmana i njegov dekor su svedeni kako bi stan bio praktičan, a ujedno i povoljan i dostupan mladima koji žive i rade u ovoj oblasti i studentima koji žele smeštaj van studentskog doma.

 

 

Dnevna soba, trpezarija i kuhinja sa lakoćom su povezane u jednu celinu, a svetla paleta boja odabrana je za enterijer kako bi se dodatno proširio prostor.

 

 

Dnevnu sobu krase fotelja i sto od pletenog pruća, a nasuprot belim policama, fotelji i sofa nalazi se  upadljivi, crni tabla-zid, koji služi kao dekorativni element u enterijeru i velika tabla za poruke i podsetnike za sve ukućane.  Pretenciozni komadi nameštaja odbačeni su u korist svestranih komada koji su otporniji na korišćenje.

 

 

Spavaće sobe predstavljaju još jedan interesantan aspekt stana, jer svaka soba poseduje individualan karakter.

 

 


   Magija otvorenog prostora: Savršen stan za mladi par

 

   Studio 2B Group preuredio je stan od 90 kvadrata  u prostrani studio obasjan prirodnom                  svetlošću i u potpunosti ga prilagodio potrebama mladog para. 

 


 

Foto: decoist.com