PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

 

Kuhinje kao centar lepog života

  • Objavljeno:
  • 12.1.2018

Ako želite da vašom novom kuhinjom naglasite svoj stil i karakter, vreme je da upoznate najnovije modele kuhinja koje s pravom zaslužuju da budu centar lepog života.

 

Želite da vašom novom kuhinjom naglasite svoj stil i karakter? Želite da se svi oni divni trenuci koje provodite u kuhinji sa svojom porodicom, dešavaju u elegantnom i funkcionalnom ambijentu? Svaki detalj vašeg enterijera može biti jedinstven i prilagođen vašim potrebama zahvaljujući novim Gorenje kuhinjama: 3 linije, 18 modela, 308 različitih boja i površinskih obrada, 21 boja radnih ploča od 6 različitih materijala, više od 350 elemenata i 60 dodataka, veliki izbor funkcionalnih i ukrasnih elemenata.

 

Kako biste kreirali vašu unikatnu i jedinstvenu kuhinju Gorenje nudi tri linije, modernu, klasičnu i rustičnu. Moderna linija prilagođena je potrebama savremenog čoveka i njegovog načina života. Klasična linija predstavlja spoj jednostavnosti i elegancije, dok je rustična spoj tradicionalnosti i savremenog dizajna. Svaka od linija omogućiće vam da centar lepog života u domu postane vaša kuhinja.

 

Aida kuhinja

 

Kuhinju "Aida" karakterišu staklene površine, rustičan dizajn u kombinaciji sa nežnim i svetlim bojama. Ambijent udobnog doma proizilazi iz osećaja blagostanja. Lepota koju vidite i osećate zaokružena je u belom i orahovom dekoru, stvarajući upečatljive kombinacije i kontraste. "Aida" je idealan izbor za one koji tolao i prijatan ambijent u svom domu žele da ožive retro stilom, rustičnim detaljima i ambijentom koji evocira uspomene na neka stara vremena.

 

Boje: bela / orah / vanilija

 

 

Nella kuhinja

 

Savremen dizajn glavna je odlika kuhinje "Nella". Poseduje i integrisane moderne ručice, a u izradi je korišćen i akril kao jedan od najvećih noviteta u industriji nameštaja jer je u pitanju materijal izvanredno sjajne površine i ima mogućnosti repariranja što mu produžuje životni vek. Zbog svetlih nijansi koje dominiraju u ovoj kuhinji, onda je pravi izbor za one koji žele da unesu duh skandinavskog dizajna u svoj dom.

 

Boje: polarno bela / antracit / beli beton / vanila / orah

Materijal: univer

Vrata: debljine 18mm

 

 

Maxima kuhinja

 

Velike površine sa modernim detaljima, kao što je integrisana ručica po celoj širini ruba vrata, krase kuhinju "Maxima. Oplemenjena iverica od iverice (vlaknasta ploča) s gornje i donje strane ima nalepljen dekorativni tanki papir, impregniran melaminskom smolom. Nudi se u brojnim dekorima (mat ili sjaj, unicolor ili drveni, sa glatkom ili reljefnom strukturom). Rubovi se obrađuju ABS trakama. Materijal se jednostavno čisti, u dodiru s hranom higijenski je besprekoran, otporan je na svetlost, ima visoku mehaničku (ogrebotine, kidanja, udarci), hemijsku i termičku izdržljivost, što ovu kuhinju čini savršenom za one koji vole moderan dizajn i svedene linije.

 

Boje: kašmir / antik hrast/ bela mat / antracit mat / hrast svetli bordeaux

Materijal: mat univer

Vrata: deblijne 18 mm

 

 

Kompletnu ponudu kuhinja i akcije možete potražiti na stranici GORENJE KUHINJE

 

Foto: Gorenje