PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Kako odabrati idealan dušek, naddušek ili jastuk za vaš zdrav san i pravilan odmor? Evo odgovora!

  • Objavljeno:
  • 9.12.2018

Dobar san je osnovna pretpostavka za zdravlje celokupnog organizma, a pravilan odabir dušeka ili naddušeka i jastuka prvi je korak u tom poduhvatu. Ako niste sigurni šta vam je potrebno i kako napraviti idealan izbor, pročitajte ovaj tekst.

 

Svi volimo da slobodno vreme provodimo u lepom enterijeru, sređenom baš po našem ukusu. Mnogi ljudi ulažu mnogo energije i truda da bi prostor bio baš po njihovoj meri kada se na kraju dana zaustave i prepuste odmoru. Ima i onih koji uživaju u čestom razmeštanju nameštaja ili kupovini novih komada koji će uneti svežinu i najomiljeniji prostor učiniti još lepšim za boravak.

 

 

Sve to je nešto što prija našem oku, prijatelji i porodica će bez sumnje primetiti promene u enterijeru, ali postoji jedan malo skriveniji i intimniji deo, koji neće biti primećen, ali to je onaj deo zadovoljstva koji ostavljamo samo za sebe i svoje najbliže. I to je ono najvrednije.

 

57% građana spava loše, 60% ima bolove u leđima i vratu. Rešenje postoji!

 

Prema istraživanju iz 2017. godine, čak 57% stanovnika Srbije spava loše, a od tegoba koje se javljaju zbog lošeg kvaliteta sna bolove u leđima i vratu na mesečnom nivou oseti više od 60% ispitanika.

 

Zato je izuzetno bitno da se zapitate koliko je važno na čemu spavate? Dušek i jastuk su polazna osnova svakog savršenog odmora i jutarnjeg buđenja. A dobar san je osnovna pretpostavka za zdravlje celog organizma i zato bi odabiru dušeka ili nadušeka i jastuka trebalo posvetiti posebnu pažnju.

 

 

Naša preporuka da je pronađete dušek koji odgovara baš vašim potrebama, a potrebe nisu uvek iste. Zato prilikom kupovine posebnu pažnju obratite na opis dušeka ili naddušeka, njegovim karakteristikama, ali i napomenama za koje probleme se posebno preporučuje. Upravo takve preporuke pronaći ćete na sajtu MLILY.RS, što će vam izuzetno pomoći pri odabiru dušeka ili naddušeka koji je savršen za vas.

 

 

Bitno je napomenuti da su svi modeli antialergijski i antibakterijski, a vi sami birate njihov sastav i vrstu navlake iz veoma širokog asortimana koji možete pronaći na sajtu. U zavisnosti od prostora sa kojim uklapate dušek, možete izabrati između onih klasičnijih ili potpuno modernih, kao i stepen mekoće i visinu dušeka na kom ćete ubuduće spavati. Kompletnu ponudu dušeka možete videti na stranici MLILY DUŠECI.

 

 

Kada je naddušek savršeno rešenje?

 

Ukoliko sa zamenom dušeka želite da sačekate, onda je pravo rešenje kupovina naddušeka. Svoj dotrajali ležaj potpuno ćete osvežiti i rešiti problem lošeg spavanja i bolova u ledjima. Iz veoma široke lepeze naddušeka moguće je izabrati varijante koje su posebno prilagođene za podršku ključnim regijama tela, kao i one sa navlakama i jezgrom koje podstiče idealnu termoregulaciju. Sve modele naddušeka možete videti na stranici MLILY NADDUŠECI.  

 

 

Kako odabrati pravi jastuk?

 

Ono što daje posebnu notu svakoj spavaćoj, ali i dnevnoj sobi su jastuci. U zavisnosti od toga da li volite klasične oblike jastuka ili da spavate na anatomski oblikovanim, izbor MLILY JASTUKA je više nego širok.

 

   

 

U ponudi možete pronaći svoj jastuk i iz luksuzne kategorije, koji će rešiti problem termoregulacije, a pri tom će toliko savršeno odgovarati konturama vašeg vrata i glave da će vam se činiti da su izrađeni specijalno za vas.

 

 

Foto: Mlily