PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Kako do čarobne dnevne sobe uz pomoć dekorativnih plafona

  • Objavljeno:
  • 9.4.2015

Najbitniji aspekt prilikom uređenja svakog stana ili kuće svakako je prijatna atmosfera i udobnost dnevnog boravka, a najvažniji element na putu do tog cilja nije broj kvadrata, već ambijent koji kreirate odabirom nameštaja, svih "sitnica" koje vašem prostoru daju lični pečat, ali i rešenja za vaše zidove i plafone.

 


   Montaža elastičnih dekorativnih plafona

 

   Pogledajte kako izgleda montaža elastičnih plafona kompanije Franstudio koji su posle velikog              uspeha na ruskom tržištu, ali i nekim zemljama Zapadne Evrope, konačno stigli i u Srbiju.

 


 

Jedno od najoriginalnijih rešenja koje se poslednjih godina pojavilo na tržištu dolazi iz ruske kompanije Franstudio, koja je odnedavno svoje proizvode ponudila i svim kupcima u Srbiji. Radi se o elastičnim dekorativnim plafonima koji se veoma lako prilagođavaju svim vrstama enterijera, od otmenih i romantičnih, preko moderno dizajniranih, pa sve do nešto jednostavnijih prostora u kojima je najbitnije rešiti određene probleme, poput prikrivanja nepravilnosti, pukotina na zidu ili fleka od vode. 

 

    UPOREDNI TEST: Gipsani ili elastični plafoni

 

Idealno rešenje za otmene dnevne sobe

 

Zbog svih mogućnosti koje nude, a pre svega činenice da se u ponudi ruske kompanije nalazi više od 200 boja i tekstura, uz neograničene mogućnosti štampanja, elatični dekorativni plafoni su idealno rešenje za otmene i luksuzne prostore. Mogu da odgovore na svaki zahtev kupca, da se prilagode art deko stilu, enterijerima koji evociraju sećanja na pravi život na dvoru, ali i toplim romantičnim ambijentima.

 

 

Ponuda za moderne prostore

 

Iako nekoliko otmenih enterijera koji su prethodno prikazani ostavljaju bez daha, malo je onih koji imaju privilegiju da žive u tako dizajniranim domovima. Stoga je kompanija Franstudio ponudila i rešenja za moderne prostore, a u galeriji koja sledi su prikazani neki od realizovanih projekata. Treba naglasiti da se montaža elastičnih dekorativnih plafona završava za samo 24 časa, tako da put do enterijera iz snova nikada nije bio ni lakši, ni brži.

 

 

 

Rešenje za razne probleme

 

Iako kao dekorativni element mogu da odgovore praktično na svaki vaš zahtev, dodatne pogodnosti koje pružaju ovi plafoni često mogu biti i najbitniji faktor pri izboru. Stoga treba naglasiti da je ovaj plafon potpuno ravnomeran, otporan na deformacije, ne zahteva farbanje, a idealno je rešenje i za prikrivanje nepravilnosti, pukotina i fleka od vode.  O kvalitetu najbolje svedoči podatak da se na svaki proizvod dobija garancija od 10 godina, ali i podatak da jedan kvadratni metar ovog plafona može da izdrži težinu od oko 18 kilograma.

 

 

Foto: Franstudio Beograd