PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Kako da uživate u svetlosti bez zagrevanja prostorije

  • Objavljeno:
  • 18.8.2019

Volite sunčane, letnje dane, ali ne i vrućinu, naročito ne u svom potkrovlju? Nekada biste želeli da uživate u pogledu kroz prozor, ali bez spuštanja roletni. Jedan od najboljih načina da se zaštitite od toplote, a istovremeno uživate u svetlom domu, jeste ugradnja VELUX spoljnih mrežica na vaše krovne prozore.

 

Ovaj proizvod smanjuje pasivno zagrevanje i do 76%, blokirajući sunčeve zrake pre nego što dođu do vašeg prozora. Vrućina ostaje zadržana napolju, a temperatura u vašem potkrovlju hladna i prijatna. Mrežica je prozirna i ne sprečava pogled kroz prozor, dok istovremeno propušta svetlost u prostoriju.

 

VELUX spoljne mrežice

 

Jednostavno i lako se ugrađuje iz prostorije.

 

 

Ukoliko ipak uživate u popodnevnom odmoru u zamračenim prostorijama, preporučujemo unutrašnje roletne. Zamračene sobe pomažu boljem odmoru, pa ćete se buditi sa više energije. VELUX roletne imaju OEKO-TEX sertifikat, što znači da je materijal rađen bez štetnih supstanci.

 

VELUX roletne sa zatamnjenjem

 

Takođe, pružaju efekat zamračenosti do 99%, što je najbolji rezultat na tržištu.

 

Za ljubitelje enterijera, drugačijeg stila i boja, tu je Siesta linija unutrašnjih roletni, sa preko 20 dezena. Vaši najmlađi uživaće u likovima iz omiljenih crtaća.

 

Siesta unutrašnje roletne

 

Duo roletne donose dve funkcije u jednom proizvodu – zamračenje putem Siesta roletni i podešavanja količine svetlosti putem plisirane roletne. Ovaj proizvod predstavlja idealno rešenje za sobe koje imaju više od jedne namene. U katalogu takođe možete odabrati više dezena, dok je boja plisirane roletne standardno bela.

 

VELUX duo roletne

 

Za vas koji želite dodatnu dozu elegancije, u ponudi možete pronaći i samo plisirane roletne, gde je izbor dezena mnogo veći. Ove roletne blago usmeravaju dolazeću svetlost, a pozicioniranje je veoma fleksibilno.

 

Kvalitetan san omogućiće vam i Termo roletne, koje obezbeđuju 98% zatamnjenja i čak 27% izolacije tokom zime i hladnih noći. Termo roletne se sastoje od zaštitnog, dvostrukog platna i aluminijumske saćaste strukture, čiji vazdušni jastuci stvaraju termoizolacionu funkciju.

 

VELUX termo roletne

 

Pored ovih, najpopularnijih proizvoda, u VELUX ponudi možete pronaći i venecijanere, roletne za zatamnjivanje i prilagođavanje svetlosti, unutrašnje roletne sa vođicama, kao i komarnike.

 

VELUX je omogućio garanciju od 3 godine, a sve proizvode možete pogledati na njihovom sajtu.

 

Foto: VELUX

Izvor: Promo