PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Inspirativni 3D planovi stanova

  • Objavljeno:
  • 14.2.2018

Predstavljamo vam sjajne 3D planove sa kompletnim izgledom apartmana kako bismo vam pružili inspiraciju i pomogli ako uređujete dom, ili vas podstakli da se i sami oprobate u 3D planiranju pomoću brojnih besplatnih programa.

 


   Najbolji besplatni programi za uređenje enterijera

 

   Zar ne bi bilo sjajno kada biste mogli da vidite kako bi novi komad nameštaja ili raspored izgledao u domu pre nego što potrošite novac na kupovinu i uložite trud i vreme da enterijer uredite?


 

Autori planova, Shako Gurgenidze i Dmitriy Schuka, želeli da predstave kako isti plan može da izgleda ako organizuje i dizajnira na različite načine, stoga je prikazana raznovrsnost stilova, od viktorijanskog, do modernog i minimalističkog, koji mogu zadovoljiti najrazličitije ukuse.

 

Dizajneri su uzeli u obzir i različite potrebe porodica, stoga su kreirali planove malih, jednosobnih stanova, ali i stanove namenjene višečlanim porodicama. 

 

Svaki apartman je potpuno opremljen nameštajem i dekoracijom, a neki od njih ukrašeni su i muralima. Paleta boja koja je odabrana za enterijere je veoma široka – od svetlih i neutralnih, do jarkih boja. Ovi stanovi će se naročito dopasti mladima i sportistima jer je u svakom predviđen prostor za sportsku opremu i sprave. 

 

1. Pop art stan

 

 

 

2. Koloritni enterijer

 

 

 

3. Zidovi od izložene cigle

 

 

 

4. Viktorijanski stil

 

 

 

5. Stanovi sa terasom