PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Elastični dekorativni plafoni stigli u Srbiju

  • Objavljeno:
  • 1.12.2014

Elastični dekorativni plafoni ruske kompanije Franstudio konačno su došli i u Srbiju, pa od sada i građani naše zemlje mogu da uživaju u inovativnom ruskom rešenju za dekoraciju  enterijera. U pitanju je vrsta spuštenog plafona koji može da vrši više funkcija u vašem domu: može da snizi previsoku tavanicu, sakrije instalacije koje su na njoj postavljene ili dekoriše prostor po vašoj želji.

 

Kao dekorativni element može da odgovori praktično na svaki vaš zahtev, ostavlja izuzetno lep i prijatan utisak i daje potpuno novu dimenziju vašem prostoru jer stvara efekat staklene površine u odabranom dizajnu i boji. Potpuno je ravnomeran, otporan na deformacije, ne zahteva farbanje, a idealno je rešenje i za prikrivanje nepravilnosti, pukotina i fleka od vode. 

 

 

Svaki elastični dekorativni plafon može biti jedinstvenog oblika – ravnog, ovalnog, lučnog, okruglog, savijenog ili višeslojnog. Veoma je lak i ne opterećuje tavanicu postojeće prostorije, a u njega je moguće montirati i svetlosne i ventilacione sisteme.

 

Može se koristiti u svim vrstama javnih prostora, privatnim stanovima, a posebno na mestima koja zahtevaju apsolutnu čistoću ili sterilnost. Vrlo je pogodan i za male prostore jer je prekriven reflektujućom folijom koja vizuelno uvećava male enterijere.

 

 

 

O kvalitetu najbolje svedoči desetogodišnja garancija, a treba napomenuti i da je održavanje veoma jednostavno, pa površinu plafona možete sami očistiti koristeći vodu i blagi agens, i to na svakih 5 do 7 godina u normalnim uslovima korišćenja.

 

 

Foto: Franstudio