PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Zavodljivi dizajn luksuznih tepiha Illulian

  • Objavljeno:
  • 22.1.2017

Duže od pola veka, renomirani italijanski brend "Illulian" dominira na svetskoj sceni luksuznih ručno rađenih tepiha. Na ovogodišnjem sajmu "Maison&Objet" koji se održava u Parizu od 20. do 24. januara, "Illulian" je predstavio svoje najnovije luksuzne kreacije, jedinstvene po pitanju kvaliteta i dizajna.

 

Na štandu kompanije su, pored dosadašnjih bestselera, predstavljeni i noviteti iz kolekcija "Design" i "Palace" i odmah privukli veliku pažnju posetilaca, ali i brojnih medija. Mi vam predstavljamo neke od modela iz ovih kolekcija koje će dominirati luksuznim enterijerima širom sveta u narednom periodu. 

 

Kolekcija Design

 

Živopisne boje i geometrijski motivi modela "Skyla" i "Woodstock", uz razigrane šare modela "Ocean" obogatili su kolekciju "Design", koju odlikuju modeli modernog minimalističkog dizajna sa cvetnim i geometrijskom motivima, u skladu sa poslednjim modnim trendovima.

 

 

Novi modeli "Woodstock", "Skyla" i "Ocean" predstavljeni na ovogodišnjem sajmu Maison&Objet u Parizu. 

 

Šarmantan izgled, forme i dekoracije inspirisane umetnošću i prirodom, upečatljivi kolorit i kreativnost ručne izrade još više dolaze do izražaja kada se tepisi iz ove kolekcije nađu u enterijeru. Neki stariji modeli prikazani su u  foto-galerija koja sledi. 

 

 

Kolekcija Palace

 

Elegantni tonovi i dezeni modela "Augusta" i "Leonida" upotpunili kolekciju tepiha "Palace" koja privlači ljubitelje klasičnog dizajna. Iako se baziraju na tradicionalnim dekorativnim motivima, vanvremenski tepisi ove kolekcije uklapaju se i u najmodernija okruženja.

 

Kao i svi proizvodi kompanije "Illulian", novi modeli tepiha izrađeni su od najkvalitetnije vune i čiste svile izuzetno kompleksnim, ručnim procesom izrade.

 

Tepisi su namenjeni privatnim stambenim objektima, hotelima, muzejima, izložbenim prostorima, restoranima, a raznovrsnost dezena i boja koje "Illulian" može da ponudi, zadovoljiće i najrazličitije potrebe pri opremanju.

 

 

Novi modeli "Augusta" i "Leonida" predstavljeni na ovogodišnjem sajmu Maison&Objet u Parizu. 

 

Koliko elegantno tepisi ove kompanije izgledaju u enterijeru i zašto su tako cenjeni u svetu možete videti na fotografijama modela iz kolekcije "Palace" koji već duže vreme plene enterijerima.

 

 

Foto: Illulian / Marble Press