PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Zadivljujuće kolekcije lavaboa

  • Objavljeno:
  • 10.4.2015

Da biste svoj dom učinili savršenim, nisu vam potrebni skupi i luksuzni detalji. Šest zadivljujućih kolekcija lavaboa poznate kompanije Olympia Ceramica najbolji su dokaz za to. Uživajte!

 

Metamorfosi

 

"Metamorfosi" je najnovija linija nadgradnih lavaboa osmišljena da zadovolji sve funkcionalne i estetske potrebe kupatila. Dobila je ime po svojoj osobini transformacije jer dolazi u raznim oblicima - od kružnog do četvrtastog, kao i u raznim veličinama.

 

 

Synthesis

 

"Synthesis" je nova kolekcija koja obuhvata nadgradne lavaboe i konzolne i samostojeće šolje. Odlikuje je funkcionalnost, efikasnost i kvalitet koje garantuje brend "Olympia Ceramica". Dizajnirana je da ispuni sve zahteve klijenata koji se odnose na visok kvalitet materijala, praktičnost, raznovrsnost i dizajn, sa posebnim osvrtom na pristupačne cene.

 

 

My Bag

 

"My Bag" je inovativan i jedinstven sistem sofisticiranog dizajna koji omogućava da se lavabo sklopi i pretvori u kutak za šminkanje i ulepšavanje. Slavina je dostupna u dve boje i može se oboriti tako da poklopac u potpunosti naleže na lavabo. "My Bag" je savršen za one koji žele da opreme kupatilo u kreativnom, dinamičnom i mladalačkom stilu.

 

 

Beauty

 

"Beauty" je set za kupatilo koji obuhvata veliko ogledalo, ugradni lavabo i komodu koja se, po potrebi,  može pretvoriti u udoban tabure. Drveni deo koji se izvlači iz lavaboa sadrži praktično ogledalce za šminkanje, dok kožna kutija koja visi sa strane lavaboa predstavlja koristan organizer."Beauty" predstavlja savršen spoj funkcionalnosti i dizajna, prava mala oaza za relaksaciju i ulepšavanje.

 

 

Texture

 

"Teksture" je kolekcija koju je za "Olympia Ceramica" osmislio "Ldesignconcept Studio" sa veoma upečatljivim dizajnom na umu. Pruža jedinstvenu mogućnost izbora nijansi boja i geometrijske dekoracije zadovoljavajući najrazličitije ukuse.

 

 

Formosa

 

Linija "Formosa", koju je dizajnirao Marčelo Zilijani, predstavlja elegantan spoj klasičnog i modernog stila. Suptilne linije odlikuju ovu kolekciju lavaboa koji dolaze u više verzija – okrugli/ovalni i pravougaoni sa stubom ili polustubom u obliku kapljice. Kolekcija obuhvata i dve linije aksesoara za lavabo.

 

 

Ako ste ljubitelji neobičnih lavaboa, obavezno pogledajte i kako izgleda lavabo u obliku amonita, ali i fascinantni vijugavi lavabo Wing. Ako, međutim, tragate za celim asortimanom za kreativna kupatila, oduševiće vas i transparentna slavina Filipa Starka, kao i neobična kada za uživanje.

 

Foto: archiproducts.com