PRIJAVA ZA NEWSLETTER:
Portal kucastil.rs vodi računa o privatnosti svojih posetilaca i njihovom korisničkom iskustvu. Portal koristi kolačiće da bi obezbedio što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost.
Više detalja možete pročitati ovde. Nastavkom pregleda stranica portala potvrđujete saglasnost sa korišćenjem kolačića. Razumem

 

Wing: Vijugava čistina geometrije

  • Objavljeno:
  • 4.12.2013

Kupatila koja vas ostave bez daha uglavnom čine detalji. Jedan od njih svakako je lavabo "Wing" (krilo), koji je dizajnirao italijanski arhitekta Ludoviko Lombardi.

 

Sva intimna mesta na kojima se osvežavamo i odmaramo predstavljaju naš lični izbor kada su u pitanju boje, materijali, površine… Lavabo je neizbežan element svakog kupatila, koji je toliko moćan da može da promeni njegov celokupni dizajn. Lombardi je stoga obratio pažnju na svaki detalj "Winga". Čak i njegov jednostavan naziv upućuje na beskonačnu slobodu dizajna i inovacije.

 

Kreiran za "Falper", ovaj moderni zidni lavabo izrađen je od kristalplanta kao trajna dinamična geometrija zamrznuta u prelazu između vertikalnih i horizontalnih ravni. Čvrstina materijala i vijugav izgled generisani su dinamičkom simulacijom tela koje vuče gravitacija, naveo je Lombardi na svom sajtu.