PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Vrhunski sofabed modeli za udobno sedenje i spavanje

  • Objavljeno:
  • 8.7.2019

Predstavljamo nove modele italijanskih sofa sa mehanizmom koje nude izuzetan komfor pri sedenju, kao i zdravo spavanje na anatomskim dušecima. Besprekoran dizajn i kvalitet izrade, kao i mogućnost izbora između različitih materijala i dimenzija, čine sofe PITAGORA, RECANATI, SING, MEGAN, CELINE, FRANK, SOHO odličnim izborom za svaki moderan enterijer. Širina sofa od samo 154 cm jedinstvene su na našem tržištu.

 

Osim osnovne funkcije da ponudi udobno mesto za sedenje, sofabed poseduje mehanizam koji omogućava da se jednostavnim potezom sofa rasklopi i formira površinu za spavanje. Višenamenska sofa je zato izuzetno funkcionalan komad nameštaja. Ona svaku dnevnu sobu može da pretvori u spavaću, što je naročito korisno u savremenim stanovima u kojima je svaki kvadrat dragocen.

 

Ipak, potraga za idealnim modelom nije laka jer sofa mora biti udobna kako za sedenje, tako i za spavanje, ali i moderna i atraktivna kako bi odgovorila na vaše estetske zahteve. Odabir kvalitetne sofe za spavanje koja zadovoljava sve kriterijume može biti pravi izazov i zato vam predstavljamo nekoliko modela sofa koji će vam sigurno olakšati potragu i biti pun pogodak za vaš dom.

 

Besprekoran italijanski dizajn

 

Sofe PITAGORA, RECANATI, CELINE, FRANK, MEGAN, SOHO, SING kreirane u kolevci vrhunskog dizajna u Italiji, odlikuje atraktivan dizajn i besprekoran kvalitet izrade, što je naročito važno kada su u pitanju sofe sa mehanizmom. Zbog toga ovi modeli nude izuzetan komfor pri sedenju, dakle nudi mekan osećaj sedenja, za razliku od uobičajenih modela na tržištu, koji su zbog mehanizama ispod sedišta izuzetno tvrdi za sedenje. Mehanizmi sofa Sing, Celin, Megan i Soho sami sklapaju sve jastuke unutar konstrukcija, a samo jednim laganim potezom omogućavaju rasklapanje u ležaj, koji je kao i kvalitetan krevet, opremljen fleksibilnim latofleks letvicama i anatomskim dušekom. Ovakav sistem omogućava zdravo i udobno spavanje, po potrebi čak i svake noći.

 

Ove sofe predstavljaju idealno rešenje kako za male, tako i za velike prostore. U ponudi su tri različite širine što otvara mogućnost prilagođavanja vašem enterijeru, bilo da se radi o prostranom dnevnom boravku ili sasvim maloj spavaćoj sobi. Zahvaljujući mehanizmu koji se lako i jednostavno otvara, modeli CELINE i MEGAN mogu biti odličan izbor i za dečije sobe. Prilikom otvaranja sofe, jastuci se sami sklapaju ispod sedišta i ne zauzimaju koristan prostor u sobi. Modeli PITAGORA, RECANATI i SING nude se i kao ugaone garniture sa mehanizmom za spavanje.

 

 

 

Sofabed CELINE i MEGAN: Idealno rešenje za mali prostor

 

Radi se o sofama elegantnog dizajna koje se skladno uklapaju u različite tipove enterijera. Na raspolaganju je izbor od tri širine: 194 cm, 174 cm, kao i veoma praktična širina od 154 cm zahvaljujući kojoj se CELINE i MEGAN mogu smestiti i u vrlo uske ili male prostorije. Širina sofe od samo 154 cm jedinstvena je na tržištu!

 

Kvalitetan mehanizam i dušek omogućavaju komforno spavanje i pravilan položaj tela tokom noći, a relaks mehanizam za leđa pruža tokom sedenja oslonac za vrat i glavu do visine od 102 cm. Ovaj model se izrađuje po vašoj želji u štofu ili koži.

 

Oplemenite svoj enterijer sofom CELINE ili MEGAN uz popust od 15% u julu samo u salonu nameštaja ENVIRO.

 

 

 

Sofabed FRANK, SOHO, SING: Dizajn i funkcionalnost kao imperativ

 

MARTIN je sofabed koji ostavlja utisak kako zbog upečatljivog dizajna, tako i zbog funkcija koje pruža. Kvalitetan mehanizam i dušek omogućavaju komforno spavanje i pravilan položaj tela tokom noći, dok relaks mehanizam za leđa pruža tokom sedenja oslonac za glavu do visine od 100 cm.

Izbor od tri širine, 158, 178 i 198 cm, može da zadovolji sve zahteve raspoloživog prostora. Na raspolaganju je i izbor između kože i štofa, kako biste na što bolji način uklopili novi komad nameštaja u postojeći enterijer.

 

Sofe FRANK, SOHO i SING su u julu dostupne u salonu nameštaja ENVIRO uz popust do 20%.

 

 

 

Ne propustite ovu sjajnu priliku i nabavite izuzetne modele sofa za spavanje po promotivnim cenama u salonu nameštaja ENVIRO

Bulevar kralja Aleksandra 17, Beograd