PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Vrhunske Arclinea kuhinje sa sajma EuroCucina

  • Objavljeno:
  • 4.5.2016

U modernom domu kuhinje više nisu samo još jedna funkcionalna prostorija u kući, već postaju glavni element oko kojeg se gradi enterijer. Najbolji dokaz za to su najnovije kuhinje sa sajma EuroCucina koje ne plene samo svojom funkcionalnošću, već i besprekornim dizajnom.

 

Sa tradicijom dugom preko 90 godina, "Arclinea" predstavlja jednu od najpoznatijih kompanija u svetu luksuznih kuhinja koja je očekivano privukla posebnu pažnju i na ovogodišnjem sajmu. Ova kompanija nudi širok spektar modela neprolaznog dizajna izrađenih inovativnim tehnologijama od prirodnih materijala, koji se u potpunosti mogu prilagoditi željama kupca.

 


   Četiri nova modela kuhinja kompanije Sanwa

 

   Predstavljamo četiri nova modela kuhinja namenjenih prostorima srednjih i malih dimenzija          koje predstavljaju savršen spoj najnaprednije japanske tehnologije i minimalističkog dizajna.

 


 

Dizajnerski tim kompanije "Arclinea" predvodi renomirani italijanski dizajner Antonio Citterio, a mi vam predstavljamo neke od najatraktivnijih modela kuhinja koji će definitivno dominirati ne samo na evropskom, već i na globalnom tržištu.

 

Principia

 

"Arclinea" je na ovogodišnjem sajmu "EuroCucina" predstavila inovativan model kuhinje "Principia". Spajajući jaz između eksterijera i enterijera, ova kuhinja budućnosti prati trenutni trend "pametnih" kuhinja koje su u bliskoj vezi sa prirodom.

 

Kuhinja je izrađena od materijala "Steelia", nerđajućeg čelika koji dolazi u nizu inovativnih boja. "Principia" predstavlja izuzetnu kombinaciju materijala "Steelia" sa njegovim prednostima u smislu izdržljivosti, funkcionalnosti i higijene, i lepote koje pružaju prirodni kamen i drvo. Radna ploča debljine 2 cm izrađena je od mermera. Kuhinjski ormari Principia" napravljeni su od hrastovine i stakla sa integrisanim LED osvetljenjem.

 

 

Convivium

 

Convivium kuhinja predstavlja proizvod najinteresantnijeg dizajna u portfoliju kompanije" Arclinea".  Glavne karakteristike ove kuhinje u formi ostrva su radna ploča debljine 20 cm, patentirane horizontalne ručke u obliku žleba i ugrađen drveni sto namenjen za pripremu hrane i obedovanje.

 

 

Outdoor kuhinje

 

Zahvaljujući vrhunskoj tehnologiji i kvalitetnim materijalima, "Arclinea" nudi niz modela kuhinja namenjenih spoljašnjoj upotrebi. Outdoor kuhinje otporne su na vlagu i poseduju odličnu termalnu izolaciju.

 

 

Kako je izgledalo predstavljanje kuhinja kompanije "Arclinea" na sajmu "EuroCucina 2016" možete pogledati u video zapisu koji sledi. 

 

 

Foto: newyork.arclinea.com