PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Versace sofa: Eksplozija boja i mehurića

  • Objavljeno:
  • 16.12.2013

Modna kuća "Versace" predstavila je novi luksuzni komad nameštaja – sofu "Bubble" neobičnog sastava, zbog kojeg ćete imati osećaj da sedite na mehurićima.

 

Kažu da je sofa najvažniji komad nameštaja u kući - privlači pažnju, zavodi goste i pravi očitu razliku između večeri provedene sa voljenom osobom i one uobičajene na kauču ispred malog ekrana. Uz sofu "Bubble" možete biti sigurni da će vas gosti ponovo posetiti, a romantične večeri postati izvanredne. I to ne samo zato što ju je napravio "Versace", već zbog komfora koji pruža.

 

Poliuretanska pena, od koje je napravljena, čini da sedate na mehurićima. Osim što je udobna, ova sofa je i prostrana, tako da na nju možete smestiti najmanje četiri prijatelja. Dostupna je u dve verzije – biserno bela i u kombinaciji eksplozivnih boja i dezena po kojima je "Versace" i poznat. Takođe, može biti prekrivena meblom ili kožom.

 

"Bubble" sofa je uz to i veoma praktična – ukoliko je izaberete za dnevnu sobu neće vam biti potrebni dodatni dekorativni elementi. Sama po sebi, toliko je moćna da unosi život u najdosadnije okruženje.