PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

 

VELUX slavi i poklanja: 20 vrednih poklona za 20 godina u Srbiji

  • Objavljeno:
  • 26.9.2017

VELUX priprema sjajno rođendansko iznenađenja za čak 20 opština u Srbiji. Prijavite svoju opštinu i osvojite vredne poklone!

 

VELUX proslavlja prvih 20 godina rada u Srbiji i želi da poklonima iznenađenja obeleži ovaj jubilej u  20 opština u našoj zemlji.

 

Prijavite se na stranici VELUX SLAVI 20 GODINA U SRBIJI i osigurajte da VELUX karavan poseti i vašu opštinu, kao i da vi ili neko od vaših sugrađana postane srećni dobitnik poklona.

 

Prijave traju do 5. oktobra 2017. godine, a  20 opština sa najvećim brojem prijava  posetiće karavan ove kompanije tokom oktobra i organizovati "Dane otvorenih vrata'' tokom kojih će podeliti vredne poklone.

 

 

Spisak opština i lokacija na kojima će VELUX organizovati "Dane otvorenih vrata'', besplatne konsultacije, deljenje poklona i iznenađenja biće objavljena na ovoj stranici,  nakon 05. oktobra.

 

A ako imate stare i dotrajale krovne prozore za zamenu, možda je baš ovo idealan trenutak da ih zamenite i udahnete novu svetlost i svežinu svom domu, baš kao što je slučaj na fotografijama "PRE I POSLE" koje slede u foto-galeriji. 

 

 

Foto: VELUX