PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Velika rasprodaja u ENVIRU – popusti na bestseler modele i do 70%

  • Objavljeno:
  • 28.1.2019

Salon nameštaja ENVIRO pripremio je za svoje kupce izuzetnu ponudu nameštaja vrhunskog dizajna i kvaliteta po vrlo pristupačnim cenama. U ponudi je širok asortiman nameštaja, od savršeno udobnih ugaonih garnitura, troseda, dvoseda i fotelja, pa sve do prefinjenih lampi, stolova, tepiha.

 

Na vama je samo da odaberete nameštaj koji već gospodari tržištem, iskoristite aktuelnu akciju i oplemenite svoje domove ili životni i poslovni prostor svojih klijenata, i to uz sjajne uštede. Ponuda važi za eksponate dok traju zalihe, a mi vam predstavljamo samo deo ponude, dok kompletnu ponudu možete videti u ENVIRO brošuri.

 

Bestseler modeli na popustu do 70%

 

Očekuju vas bestseler modeli i novi dizajn proizvodi i to po promotivnim cenama kao i neverovatne uštede i popusti do 70% za prodaju eksponata. Komode, vitrine i police su neizostavni elementi enterijera, a u salonu ENVIRO možete pronaći ekskluzivna remek dela vrhunske izrade i elegantnog dizajna. Nameštaj klasičnog dizajna nikad ne izlazi iz mode. Prefinjeni oblici i delikatne boje odlikuju ove bisere enterijera, koji sada mogu krasiti vaš dom uz velike uštede.

 

 

 

Ugaone garniture, sofe i fotelje na popustu do 50%

 

Linija nameštaja modernog dizajna ostavlja bez daha: sofe besprekorne izrade s punjenjem od perja, garniture i sofe izrađene od masiva drveta i opremljene kvalitetnim mehanizmima i dušecima, atraktivne i udobne fotelje u koži i štofu – po sniženoj ceni od 30% imaćete izuzetne komade koji će pružiti dodir luksuza vašem domu.

 

 

 

Rasveta na popustu do 50%

 

Velika rasprodaja rasvetnih tela kreće se i do 50% i zato ugrabite poslednje komade fantastičnih podnih lampi i lustera. Ove svetiljke odlikuju izvrstan dizajn i funkcije – poput lampe "Arija" koja poseduje senzore za detekciju prirodne svetlosti i prisustva u prostoriji, ambijentalne lampe "Tube Down" ili praktične podne lampe "Tenora".

 

 

 

Vrhunski španski dizajn na popustu do 40%

 

Oplemenite svoj prostor izuzetnim tepisima i tabureima prestižnog španskog proizvođača GAN. Ovi vrhunski proizvodi izrađeni su u Indiji, rukom, pažljivo, komad po komad, i po tome se ova kompanija naročito ističe u svetu dizajna. Dizajn efektnih i maštovitih proizvoda poveren je vrhunskim dizajnerima poput Alejandre Gandía-Blasco, Sandre Figuerole i Patricije Urkiole.

 

 

 

Setovi na popustu do 30%

 

Pojedinačne komade nameštaja poput trpezarijskih stolova "Orion" i "Atina" možete dobiti uz popust od 20%, a ako se odlučite za kupovinu u nameštaja setu, ENVIRO je pripremio sjajnu akciju. Dodatnih 10% dobijate na kupovinu za set – trpezarijski sto i šest stolica, ili komoda i jednokrilnih elemenata "Orion".

 

 

 

Nameštaj od punog drveta na popustu do 30%

 

Visokokvalitetni komadi nameštaja izrađeni od masiva drveta predstavljaju vrednost koja ostaje i budućim generacijama. Njihov vrhunski dizajn i izrada su prepoznati i nagrađeni međunarodnim priznanjima za inovacije u enterijeru. Ovaj izuzetan nameštaj od punog drveta možete pronaći u ENVIRU po sniženoj ceni do 30%.

 

 

 

Noviteti na popustu do 10%

 

Odlična ponuda odnosi se i na nove komade nameštaja poput modularnih garnitura "Velvet", "Navaro" i "Dalia", sa širokim izborom elemenata koji ih čine prilagodljivim za sve dimenzije prostora i za sve sastave: kao ugaone, sa lenjivcem ili kao sofe. Funkcionalni sofabed sistemi "Celine", "Megan" i "Martin" poseduju kvalitetan mehanizam i dušek koji omogućavaju komforno spavanje i pravilan položaj tela tokom spavanja i relaks mehanizam za leđa tokom sedenja.