PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

 

USKRŠNJA AKCIJA: 20% popusta na nameštaj Atlas, IDP Italia, Pensarecasa i Stones

  • Objavljeno:
  • 1.4.2018

Povodom Uskršnih praznika, ATLAS je za vas pripremio 20% popusta do 14. aprila na ceo asortiman Atlas, Pensarecasa i Stones proizvodnog programa. Promocija važi u svim Atlas salonima širom Srbije i ne važi za artikle koji su već na akciji.

 

Na akciji će se naći proizvodi poznatih brendova kako u proizvodnji tapaciranog nameštaja IDP Italia, tako i u proizvodnji pločastog nameštaja Pensarecasa.it, u čijoj se ponudi mogu naći kuhinje i garderoberi po meri, kao i kompletan asortiman za spavaće sobe i dnevne boravke. Pored pomenutih brendova, tu su i Stones, koji nam kroz svoju ponudu nudi prelep program klub stolova i trpezarijskih stolova i stolica i naravno Domus Arredi sa svojim krevetima, koji su od skoro osim u dimenzijama bračnih kreveta dostupni i u manjim dimenzijama i tako prilagodljivi za svaki prostor.

 

 

 

 

To znači da ćete biti u prilici da Vaš dom kompletno uredite po neverovatnim cenama, i to od kuhinje do dnevnog boravka jer se na akciji naleza zidne kompozicije po svačijem ukusu, ugaone garniture, sofe, fotelje u štofu ili koži po kojima su ATLAS saloni najpoznatiji, ali i spavaće sobe sa garderoberima, komodama i velikom ponudom kreveta. Ponudu upotpunjuju i trpezarije i dekoracije koja će upotpuniti Vaš idealan dom.

 

 

 

 

 

I to nije sve… U ATLAS salonima čekaju vas i dodatni popusti na određene eksponate, kao i na ATLAS tapacirani, ali i prateci program koji možete upoznati u salonima širom Srbije.

 

Iskoristite ponudu koja se ne propušta i upoznajte kompletnu ponudu nameštaja za vaš dom u ATLAS salonima širom Srbije u kojima vam je na raspolaganju nameštaj za kompletno opremanje životnog prostora po svačijem ukusu i meri. 

 

 

 

 

Kompletnu ponudu na Uskršnjem popustu od 20% pogledajte na sajtu ATLAS nameštaj

 

Radno vreme za vreme praznika biće skraćeno u petak 6. aprila i ponedeljak 9. aprila i to od 10h-18h, dok je ostalim danima radno vreme nepromenjeno, tako da popuste možete iskoristiti svakog radnog dana, uključujući i subotu, od 10h-21h 

 

 

Foto: Atlas