PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

U trendu: Luksuzni krevetići za pse

  • Objavljeno:
  • 26.5.2015

Budite u trendu i uklopite enterijer svog doma sa luksuzno dizajniranim krevetićima i aksesoarom za pse. Pogledajte novu liniju nameštaja koju je specijalno za vašeg ljubimca kreirao italijanski dizajner Paolo de Ana.

 

Ne dozvolite da ležaljke i krevetići vašeg psa odskaču od ostatka doma. Uskladite ih s enterijerom i svom ljubimcu pružite luksuzno utočište za odmor. Vaš pas će ceniti udobnost, a vi - prefinjeni stil.

 

Italijanski dizajner Paolo de Ana (Paulo de Anna) predstavio je nedavno u Londonu novu liniju krevetića i aksesoara za pse – "Pet Superfine". Ležaljke nalikfuturističkim kupolama, pravilnog geometrijskog oblika, sa monogramom ili prekrivene čuvenim "Bisazza" mozaik pločicama dizajnirane su tako da vašem ljubimcu pre svega obezbede udobnost.

 

Tim umetnika iz Venecije ručno je izradio svaki krevet po dizajnu Paula de Ane. Ležaljke su napravljene od najkvalitetnijih materijala – kože, drveta, keramičkih pločica, čelika, pa čak i belog zlata. Za izradu jednog krevetića bilo im je potrebno najmanje četiri nedelje predanog rada. 

 

Ukupno će se tržištu naći po 200 ležaljki za pse pojedinačno iz svake linije ove kolekcije. Moguće je i personalizovati dizajn krevetića ili birati materijal za izradu. Jer, cilj dizajnera i kupaca je isti – da kućnim ljubimcima pruže najviše estetske i funkcionalne standarde.

 

Već na prvi pogled, "Garda Lux Mos" ističe se po svojoj eleganciji. Krevet je prekriven mozaik pločicama italijanskog proizvođača "Bisazza" i uokviren ramom od belog zlata. "Giotto" se izrađuje u dve dizmenije – za male i velike pse, u minimalističkom stilu i od najkvalitetnijeg drveta. Ovaj ležaj se može dodatno dekorisati, po zahtevu kupca, dragim, poludragim kamenjem ili ornamentima.

 

Zapravo, svaki od ovih krevetića može biti prilagođen potrebama i navikama vašeg ljubimca i uslađen sa dizajnom enterijera vašeg doma. Ako mislite da vaš pas zaslužuje najbolje, "Pet Superfine" nameštaj i aksesoar je, bez sumnje, savršen izbor!

 

Kućni ljubimci inspirisali i druge svetske dizajnere da osmisle funkcionalne komade nameštaja. Korejski studio "Pote" kreirao je jednostavno i čisto prebivalište za kućne ljubimce u obliku riblje kosti. Dizajner Seundži Mun osmislio je "M.pup dog house" sofu sa posebnim mestom za vašeg najboljeg prijatelja. Pored nje, napravio je i sofu sa integrisanim tunelom u kojem, dok se vi odmarate, vaša mačka može da se igra i istražuje.

 

 

Foto: Pet Superfine