PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Tuširanje pod puderastim vodenim plaštom

  • Objavljeno:
  • 8.11.2017

Od brenda AXOR stiže nova tehnologija raspršivanja mlaza vode – PowderRain, sa mikromlaznicama koje stvaraju osećaj svilene kiše na telu.

 

Temperaturu vode za tuširanje najčešće biramo u skladu sa vremenskim uslovima. Leti volimo da se rashladimo, a zimi naparimo kupatilo dok se ne ugrejemo dovoljno. Ipak, ima nešto što nam uvek prija – savršeno nežan i raspršen mlaz vode.

 

Upravo ta želja bila je podsticaj inženjersko-tehničkom timu "AXOR-a" za kreiranje inovativne "PowderRain" tehnologije usponskih tuševa.

 

Novi AXOR usponski tuševi sadrže novu tehnologiju raspršivanja mlaza vode, PowderRain.

 

Mikromlaznice raspršuju kapljice tako da se mlaz ne odbija od tela, stvarajući osećaj svilene kiše. Preko hiljadu gusto raspoređenih mikromlaznica koje disk "AXOR 350 1jet" tuša poseduje olakšava ispiranje sapunice, pa je ovakvo tehnološko unapređenje pogodno i za brzo tuširanje kada nam dinamičan životni tempo ne dozvoljava drugačije.

 

Decenijama se razvijala potpuno drugačija tehnika raspršivanja, uključujući mikro raspršivače. To je označilo poprilično smanjenje mlaznica: od 0,6 do 1,2 milimetra, što je veličina otvora na standardnim tuševima, na svega 0,35 milimetara. Stoga se na disk za raspršivanje može smestiti veći broj takvih mlaznica.

 

Posebnost tehnologije "PowderRain" je potpuno ispiranje kože zahvaljujući desetinama tankih mikro mlaznica koje čine da se mlaz ne odbija od tela. 

 

"PowderRain je ono najbolje u tušu. Svilena kiša. Zaštitni plašt vode. Blag, mekan no uprkos tome moćan. Poput zaštitnog plašta", opisala je visok kvalitet tuša Silke Giessler, brend menadžer AXOR-a.

 

Spoj avangardnog dizajna i moderne tehonologije koji nam dolazi iz "Hansgrohe Grupe" pruža osećaj koji nam je potreban u domu – dugotrajan kvalitet koji se jednostavno prilagođava potrebama i željama svih članova porodice.

 

                   

                   Telo je prekriveno vodom više nego pod uobičajenim tuševima. 

 

Za više informacija posetite hansgrohe online kanale: 

 

www.hansgrohe.rs 
www.facebook.com/hansgrohe 
www.axor-design.com

                       www.facebook.com/axor.design

 

Foto: AXOR