PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Tuševi inspirisani Ratovima zvezda

  • Objavljeno:
  • 15.10.2015

Kako se približava kraj godine kada će se dugo očekivani, sedmi nastavak kultnog serijala filmova "Ratovi zvezda" naći u bioskopima, tako se na tržištu pojavljuje sve veći broj proizvoda sa motivima iz Lukasovog ostvarenja.

 

Marketing "Lucasfilm-a" pobrinuo se da obraduje ljubitelje ovog kultnog serijala filmova dok željno očekuju nastavak koji stiže u bioskope krajem godine. Pored video igrica i igračaka, sada možete kupiti i tuševe inspirisane likovima iz filma i tako začiniti jutarnje tuširanje.

 

 

 

Ako ste nekad maštali da se kupate u suzama Darta Vejdera, sada je to i moguće. Firma "Oxygnics" proizvela je glavu tuša inspirisanu likom Mračnog gospodara, čiji se  mlaz vode može podešavati na tri načina.

 

 

Ako vam ipak deluje da je Sila u njemu suviše jaka, možete se odlučiti za tuš u obliku simpatičnog robota R2D2, koji je i par dolara jeftiniji od tuša Mračnog gospodara Sita.

 

 

Podešavanja na tuševima dizajnirana su tako da štede vodu i tako donose uštedu od oko 80 dolara godišnje. Za model tuša u obliku Darta Vejdera treba izdvojiti 30 dolara, dok jeftiniji R2D2 model možete imati za 25 dolara.

 

 

Foto: bedbathandbeyond.com