PRIJAVA ZA NEWSLETTER:
Portal kucastil.rs vodi računa o privatnosti svojih posetilaca i njihovom korisničkom iskustvu. Portal koristi kolačiće da bi obezbedio što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost.
Više detalja možete pročitati ovde. Nastavkom pregleda stranica portala potvrđujete saglasnost sa korišćenjem kolačića. Razumem

 

Tepih kao stočić za kafu

  • Objavljeno:
  • 3.9.2014

Projekat pod nazivom "Stumble Upon" najnovije je u nizu originalnih ostvarenja poznatog dizajnera Alesandra Izole (Alessandro Isola). Ovoga puta je iskoristio nabore tepiha kao inspiraciju za kreiranje neobičnog stočića za kafu koji jednostavno ne može da ostane neprimećen.

 

Da bi stvorio fleksibilan i praktičan stočić za kafu, iskoristio je savijeni komad tepiha koji je doneo novu dimenziju upotrebljivosti. Vizuelno najuočljiviji je oštar kontrast između gornjeg dela tepiha i podloge, jer vrh odaje utisak kao da je ručno rađen sa lepim nesavršenostma, u opoziciji sa savršeno glatkim materijalima.

 

Sto je poliran i proizvodi neočekivani reflektujući efekat koji omogućava da se na površini ogleda dekor okolnog prostora, što daje dodatnu notu originalnosti ovom neobičnom projektu.