PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Sve u jednom: Ultimativna kamperska alatka za jelo

  • Objavljeno:
  • 24.3.2018

Nakon godinu i po dana dizajniranja i testiranja, kompanija Morsel predstavila je svoju verziju sporka za koji tvrde da je najbolja kamperska alatka za jelo do sada.

 

Spork je vrsta pribora za jelo koji objedinjuje kašiku (engl. spoon) i viljušku (engl. fork) u jednom i liči na kašiku sa zupcima na vrhu, a ovaj termin je prvi put zvanično potrebljen 1909. godine.

 

 

Međutim, za razliku od tradicionalnog sporka, "Morsel" razdvaja ove elemente dugačkom drškom, i pruža mu još korisnih uloga.

 

 

"Morselova" alatka je spoj kašike, viljuške, noža i špatule, a zahvaljujući asimetričnom obliku i mekanim ivicama, prilagođava se raznim oblicima posuda i vešto seče i kupi svaku mrvu hrane koja se u njoj nalazi.

 

 

Dostupne su tri boje – plava, crvena i ljubičasta i dve veličine. Može se prati u mašini, iskuvavati i koristiti kao pribor za kuvanje, a sve te prednosti dolaze i sa nešto višom cenom.

 

 

"Morsel Spork" će se prodavati po ceni od 13 dolara, a ukoliko priložite donaciju od 9 dolara na Kickstarteru, možete dobiti ovu praktičnu alatku u junu.

 

 

Ako smo vas zaintrigirali, pogledajte kako se sve može koristiti spork.