PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

SUPER AKCIJA: Uštedite čak 35.000 dinara kupovinom troseda i fotelje Dubai

  • Objavljeno:
  • 18.7.2018

NEFA NAMEŠTAJ pokreće novu letnju akciju uz super cenu za kupovinu seta Dubai u okviru kojeg trosed Dubai dobijate uz popust od čak 60%, a fotelju Dubai uz 20% popusta.

 

Cena važi za kupovinu seta trosed + fotelja Dubai, a ukupna ušteda iznosi čak 35.000 dinara. Požurite, količine su ograničene!

 

SET DUBAI: Trosed i fotelja – ušteda 35.000 dinara

 

Kombinacija stila, udobnosti i praktičnih dodataka koje nude trosed i fotelja Dubai pruža maksimalni ugođaj za sve vlasnike i impresionira tokom svakodnevne upotrebe. Sve što vam je potrebno za uživanje u udovnosti troseda Dubai postavite u praktične police na rukonaslonima, a zatim podesite jastuke na željeni način i opustite dok uživate u omiljenom filmu, utakmici ili tokom druženja sa ukućanima ili gostima.

 

Trosed Dubai: Stara cena: 49.990 RSD  ///  Nova cena: 19.990 RSD  ///  Ušteda: 30.000 RSD

 

Fotelja Dubai: Stara cena: 24.990 RSD  ///  Nova cena: 19.990 RSD  ///  Ušteda: 5.000 RSD

 

Za one koji tragaju i za drugim akcijama u salonima kompanije NEFA nameštaj, izdvajamo i odličnu ugaonu garnituru Cologne koja je trenutno dostupna uz uštedu od 20.000 dinara, a kompletnu ponudu potražite na sajtu NEFA NAMEŠTAJ.

 

Ugaona garnitura Cologne – ušteda 20.000 dinara

 

Ugaona garnitura Cologne snižena je trenutno za čak 20.000 dinara.  Ovu garnituru karakteriše jedinstven spoj stila i udobnosti, po kojem je prepoznatljiv nameštaj kompanije NEFA. Podesite jastuke, iskoristite komfor koji pruža ova udobna garnitura i opustite se uz inspirativnu knjigu, popodnevnu dremku ili, pak, uz druženje sa omiljenim prijateljima. 

 

Dimenzije: 230x160cm, površina za spavanje: 200x140cm

 

Kompanija NEFA

 

NEFA je nova kompanija za promet nameštaja, osnovana u Srbiji 2017. godine, a njen nameštaj moguće je kupiti u ukupno 27 salona u našoj zemlji, kao i salonima u Bosni i Makedoniji. Kompanija svojim kupcima svakodnevno nudi atraktivan, moderan i kvalitetan tapacirani nameštaj evropskog proizvođača po veoma pristupačnim cenama.

 

Svaki proizvod rezultat je kompetentnog korišćenja savremene opreme, kvalitetnih repromaterijala i komponenti najboljih evropskih proizvođača, što ovoj kompaniji omogućava da smanji cene svojih proizvoda bez negativnih posledica po kvalitet.

 

Pogledajte kompletnu ponudu na sajtu kompanije i požurite u neki od NEFA salona širom Srbije jer su količine vrlo ograničene. Za sve dodatne informacije možete pozvati besplatnu liniju: 0800 444 222.

 

 

Foto: NEFA /// Izvor: PROMO