PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Sto koji će obožavati vaše mačke

  • Objavljeno:
  • 1.5.2014

Na ovogodišnjem milanskom „Salone del Mobile“ dizajner Ruan Hao iz Hong Konga kreirao je za firmu „LYCS Architecture“ do sad neviđeni sto prilagođen kućnim ljubimcima. Na ovaj način dizajner je odgovorio na potrebe svih onih koji znaju šta znači živeti sa ovim nestašnim ljubimcima.

 

Sto „CATable“ napravljen je od čvrstog komada drveta, a u njegovoj bazi nalazi se sistem tunela i rupa, kao pravo igralište za mačke koje mogu nesmetano da se kreću i istražuju.

 

Ljudi koji žive sa mačkama znaju za trik – ljubimca je uvek teško skloniti od laptopa ili hrane postavljene na sto. Zato ovaj fenomenalni sto velikih dimenzija sa spletom oblih tunela različitih veličina podstiče mačke da istražuju, razvijaju se i igraju.

 

„CATable“ ima neobične nogare koje stoje pod različitim uglovima, a prefarbane se tamnijim pigmentom. Prikazan je na izložbi u okviru Milanske nedelje dizajna i definitivno će postati jedan od najomiljenijih komada nameštaja za vlasnike mačaka, ali i pravi raj za ove simpatične ljubimce.

 

Dizajnirani nameštaj inspirisan potrebama kućnih ljubimaca polako postaje pravi hit, a KUĆA STIL je i ranije pisala o najoriginalnijim rešenjima, poput sofe sa kućicom za pse i specijalnim sofama za mačke.

 

Ako u potpunosti želite da fascinirate svoje kućne ljubimce, saznajte koji su to trikovi u enterijeru zbog kojih će vas kućni ljubimci obožavati.