PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Šta donose najnoviji trendovi nameštaja i uređenja 2015.

  • Objavljeno:
  • 12.2.2015

Sajam nameštaja u Kelnu, čuveni "Imm Cologne", već godinama je najbolji vodič ako želite da saznate kakvi nas trendovi očekuju u godini koja sledi, a udobnost i kvalitet su vrednosti koje će proizvođačima nameštaja i dizajnerima ove godine biti u prvom planu.

 

Paralelno sa najvećim sajmom nameštaja u svetu održava se i sajam noviteta iz sveta kuhinje pod nazivom "Living Kitchen", a tokom sedam dana ova dva sajma ugostila su čak 102.000 posetilaca iz same industrije (ukupno 146.000 posetilaca iz 138 zemalja), pa ne čudi što je upravo sajam u Kelnu centralni događaj godine kada je reč o dizajnu enterijera.

 

Ono što se ni ove godine neće promeniti su "sukovi" aktuelnih trendova, pa će i u 2015. godini s jedne strane postojati stalna i velika potražnja za prirodnim materijalima, posebno drvetom poput živopisnog hrasta, a tu je i flic i sve popularnija koža. S druge strane, ljudi su sve više zainteresovani za raznolikost boja, kao i hi-tech materijale.

 

Kada je reč o kuhinji, najveća promena se ogleda u tehnologiji i naprednim uređajima koji će dobijati sve veći značaj u svakom delu gastro kutka, a barovi za rad i socijalizaciju će takođe će postati sve značajniji delovi kuhinja.

 

U najnovijem broju časopisa KUĆA STIL saznaćete i ko su dobitnici nagrada za inovacije 2015, ali i kako izgleda idealna kuća za 2015. godinu, koja je predstavljena u okviru tradicionalne postavke "Das Haus".

 

Zato pronađite svoj primerak na najbližem kiosku ili poručite elektronsko izdanje i pročitajte najpotpuniji vodič kroz najnovije trendove nameštaja i uređenja doma za 2015.

 

 

Foto: imm-cologne.com / Arhiva časopisa Kuća stil