PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Spektakularne 3D keramičke pločice za zid

  • Objavljeno:
  • 20.6.2015

Zahvaljujući inovativnim, trodimenzionalnim keramičkim pločicama kompanije "Atlas Concorde", svetlo i senke od sada mogu da stvaraju spektakularne efekte na zidovima i postižu impresivan i dinamičan izgled enterijera. Apstraktni reljefni motivi oživljavaju pod prirodnim i veštačkim osvetljenjem koje je specijalno kreirano za ovaj projekat.

 


   Živopisna kolekcija keramičkih pločica

   

   Najnovija kolekcija keramičkih pločica ambicioznog dizajnerskog studija MUT postala je pravi hit    posle premijernog predstavljanja na  sajmu Cevisama u Valensiji.

 


 

Dekorativne trodimenzionalne obloge poseduju i sve prednosti najboljih keramičkih pločica. Keramičke površine, otporne na vlagu i lake za čišćenje, savršeno su rešenje za kuhinjske zidove i kupatilo. Živopisne skulpturalne obloge pokrivaju zidove funkcionalno i sa stilom i postaju glavni dekorativni detalj salona i trpezarija, kao i spa i wellness centara.

 

 

Sa satenskom završnicom, svilenkaste na dodir, pločice karakteriše baršunast sjaj koji naglašava dekorativne reljefne motive. Sve teksture dostupne su u beloj mat boji koja naglašava kontrast svetla i senki.

 

 

Topla i prirodna nijansa "Sand Matt" pogoduje nežnim motivima modela "Ribbon" i "Dune", dok je intenzivna "Night Matt" boja namenjena modelima "Grid" i "Diamond". Ekskluzivno za teksture "Grid" i "Wave", bela završnica "White Glossy" dostupna je sa blistavom glazurom koja stvara efekat ogledala na površini.

 

 

Kako sve to izgleda u praksi i koliko elegantne i prelepe mogu da budu 3D keramičke pločice u enterijeru možda najbolje otkriva video zapis koji sledi. Uživajte!

 

 

Foto: atlasconcorde.it