PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Specijalni Aston Martin za Džejmsa Bonda

  • Objavljeno:
  • 7.12.2014

Prvi detalji o novom filmu iz serijala o britanskom agentu 007 upravo su objavljeni u Londonu, a producenti su tokom svečanosti otkrili i novi Aston Martin koji će voziti Danijel Krejg u dvadeset četvrtoj filmskoj priči o Džejmsu Bondu pod nazivom „Spectre”.

 

Danijel Kreg će opet tumačiti lik najpoznatijeg tajnog agenta na svetu, a pored njega, u filmu ćemo videti i Endrju Skota, Leu Sidoks, Ralf Fajnsa, Moniku Beluči i Dejva Bautistu, dok u režiserskoj stolici seti Sem Mendez.

 

Premijera filma je najavljena za 6. novembra 2015, a prve zvanične informacije o filmu saopštene su na svečanosti u filmskom studiju “Pinewood” u Londonu. Ljubitelje automobila najviše je interesovalo koji će automobil voziti Danijel Krejg u svojoj četvrtoj ulozi agenta 007, s obzirom da je u prethodnom filmu uništen njegov Aston Martin DB5.

 

Tradicija nije iznevjerena, pa je i ovog puta odabrana čuvena britanska marka sportskih automobila, ali i potpuno novi DB10, koji će, kako je saopšteno iz kompanije Aston Martin, napravljen isključivo za potrebe snimanja filma i biće proizveden u samo 10 primeraka. Ipak, iz kompanije najavljuju da upravo novi 007 automobil najavljuje novi dizajn budućih modela ovog proizvođača.

 

Filmski DB10 ima moderne sportske linije, iz nekih uglova podseća na Jaguar F-Type Coupe, a u video u koji sledi možete videti i kako je izgledalo premijerno predstavljanje u londonskom “Pinewood”-u.