PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Specijalne Star Wars roletne za male heroje

  • Objavljeno:
  • 16.12.2015

Kompanija VELUX pripremila je pravo iznenađenje za sve ljubitelje "Ratova zvezda" povodom premijere sedmog nastavka koja će u Srbiji biti održana večeras pet minuta nakon ponoći. I to u vidu specijalih roletni koje će oživeti atmosferu jednog od najpoznatijih filmskih ostvarenja bar u omiljenom kutku vaših mališana.  

 


   Prekrasne kolekcije roletni stigle i u Srbiju

   

   Male dekorativne promene izuzetno su važne za celokupan izgled enterijera, a neretko mogu i        da osveže ceo prostor. Nove linije roletni, odnedavno dostupne i kupcima u Srbiji, na najbolji            način to i dokazuju.


 

Čak i najpoznatije bitke moraju da se završe jer je i herojima tih bitaka potreban kvalitetan san. Svež vazduh i zamračena spavaća soba obezbeđuju malim herojima da se brzo prebace u svet snova i nastave svoje avanture u nekim drugim galaksijama, daleko, mnogo dalje od ove naše. 

 

Stoga najmlađim članovima porodice priredite iznenađenje i pretvorite zvezdanu noć u noć idealnu za spavanje uz specijalno dizajnirane roletne za totalno zamračenje njihovog omiljenog kutka za odmor i uživanje. 

 

Sve Star Wars & VELUX Starry Night Collection roletne obezbeđuju totalno zamračenje i ne sadrže nikakve štetne materije, a takođe se veoma lako i jednostavno montiraju.

 

 

Foto: VELUX