PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Sjajni sajamski popusti na nameštaj i pre početka Sajma

  • Objavljeno:
  • 18.10.2017

Beogradski sajam nameštaja se bliži, a kompanija Atlas odlučila je da ceo svoj proizvodni asortiman stavi na popust od 25% već od sredine oktobra!

 

I ove godine nas očekuje odlična ponuda na 55. Sajmu nameštaja u Beogradu. Mnogi domaći i strani izlagači angažuju se kako bi pripremili što bolje modele i uslove za predstojeću manifestaciju, a kompanija "Atlas" iz Užica posebno se ističe kako najavom mnogih noviteta, tako i neverovatnim uslovima za kupce obezbedivši već od sredine oktobra sajamske popuste do 25%.

 

 

"U skladu sa prošlogodišnjim sloganom, istovremeno osluškujući naše kupce, zaključili smo da je korektno ponuditi sajamske uslove pre Sajma, jer mnogi ne žele da čekaju sajamske gužve kako bi do već odabranog komada nameštaja došli po nižim cenama koje ih očekuju. Zato smo odlučili da ove godine sa Sajmom krenemo još ranije i da od 16.10. pa sve do 12.11. obezbedimo sajamski popust do 25% na ceo Atlas proizvodni asortiman po kome smo poznati, ali i na asortiman italijanskih brendova IDP Italia, Pensarecasa i Stones", kažu u kompaniji "Atlas".

 

 

 

Kompletnu ponudu garnitura pogledajte na stranici GARNITURE

 

Najnoviji trendovi i novi modeli

 

Međutim, mnogi Sajam ne iščekuju samo zbog boljih uslova kupovine, već kako bi upoznali najnovije trendove i dočekali nove modele koje izlagači pripremaju. "Atlas" je za njih pripremio posebnu ponudu, i to donoseći neke od trendova sa najvećih sajmova na svetu na Beogradski sajam nameštaja.

 

"Sajam u Milanu je definitivno najveći događaj u našoj industriji koji diktira trendove, tako da će postojati tendencija da se ti trendovi donesu i na naše tržište. Što se naše kompanije tiče, vođeni željama da to predstavimo našoj publici, ali i da pokušamo da inoviramo, uspostavili smo saradnju sa italijanskim dizajnerima i kompanijama koje bi u tome mogli da nam pomognu i doprinesu našem razvoju. Zato sa sigurnošću možemo da tvrdimo da će ponuda biti veoma interesantna i da ćemo uspeti da duh Italije spojimo sa našim kvalitetom stvarajući tako proizvod koji će zadiviti posetioce", objašnjavaju iz "Atlasa".

 

 

 

Kompletnu ponudu prelepih fotelja pogledajte na stranici FOTELJE

 

Raznovrsna ponuda i specijalna iznenađenja

 

Ponuda na sajmu će obuhvatiti njihove prepoznatljive sofe i ugaone garniture urađene u novim materijalima, kako ekološkim tako i onim pogodnim za kućne ljubimce, u kombinaciji sa drvetom i metalom, ali i prateći program za spavaće sobe, dnevne boravke i trpezarije. U njihovim salonima nameštaja, već se mogu videti neki modeli koji najavljuju fenomenalnu ponudu, ali i izuzetni proizvodi italijanskih partnera iz njihovih najnovijih kolekcija.

 

I to nije sve. "Atlas" je već godinama izlagao u Hali 1 Beogradskog sajma, ali je ove godine odlučeno da se prikažu u dizajn segmentu i tako pored starog mesta izlaže i u Hali 3, gde će u periodu od 7. do 12. novembra biti predstavljeni na potpuno novi način. U skladu sa tim najavili su iznenađenje koje na našim prostorima nije viđeno. Za sada ostaje tajna o čemu se radi, ali su svi posetioci pozvani da 9. novembra uživaju u pripremljenom performansu.

 

 

 

Kompletnu ponudu za opremanje dnevnih soba pogledajte na stranici DNEVNI BORAVAK  

 

Atlas Designers Contest

 

Kompanija "Atlas" se pored pomenutog nastupa na Sajmu užurbano priprema i za "Atlas Designers Contest" koji će biti predstavljen publici na ovogodišnjem ENTERtainment-u 26. oktobra, gde će troje fenomenalnih dizajnera prikazati po četiri modela pravljena od materijala koji se koriste u izradi nameštaja.

 

Svako od njih ce ispričati svoju priču kombinujući guščije perje, najkvalitetniju kožu i štofove, bukov masiv, inox, HR pene i ostale repromaterijale koji se koriste u proizvodnji Atlasovih proizvoda. Treba pomenuti da ova kompanija kontinuirano podržava kulturu, pa je tako ove godine podržala film "Vrati se Zone", našeg mladog slikara Pavla Jovovića.

 

 

 

Četiri specijalna modela kuhinja pogledajte na stranici KUHINJE

 

Lokacije sa sjajnim sajamskim popustima

 

Kompletnu ponudu kompanije "Atlas" možete videti na njihovom sajtu ali i u maloprodajnim objektima u Beogradu, Čačku i Užicu na sledećim adresama:

 

1. Salon nameštaja Beograd - Bulevar Arsenija Čarnojevića 69a, prekoputa Kombank arene, tel. 011/ 2400-987.


2. Salon nameštaja Čačak- Bulevar oslobodilaca Čačka 151, tel. 032/559-0-566


3. Salon nameštaja Užice- Javorska bb, Sevojno, tel. 031/512-244

 

 

 

Foto: Atlas