PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Sigurno i udobno tuširanje uz hansgrohe Unica Comfort

  • Objavljeno:
  • 8.5.2017

Novi set za tušitanje hansgrohe Unica Comfort pruža još više sigurnosti, udobnosti i kvaliteta zahvaljujući unapređenim šipkama za tuš i impresivnim ručnim tušem "hansgrohe Raindance Select S 120.

 

Zidnu šipku za tuš kreirao je osnivač kompanije Hans Grohe, a danas sa pametnom i unapređenom verzijom kompanija "hansgrohe" kao specijalista za kupatila pruža još više sigurnosti, udobnosti i kvaliteta zahvaljujući svojim unapređenim rešenjima i impresivnim tuševima.

 

Nove "hansgrohe Unica Comfort" šipke za tuševe pored osnovne funkcije služe i kao čvrste ručke za držanje, čiju je stabilnost sertifikovala "TÜV Süd", vodeća nemačka organizacija za tehničke usluge, sertifikate i treninge. Sigurnost na mokrim podovima  je važna za sve korisnike kupatila, a šipke "hansgrohe Unica Comfort" su multifunkcionalne i harmonično se uklapaju u kupatila različitog dizajna zahvaljujući svom svedenom, elegantnom izgledu.

 

 

 

Čvrsta metalna konstrukcija

 

Izdržljive šipke za tuš poseduju veliku zateznu snagu od 2000 njutna. To odgovara težini od 200 kilograma koju bi konstrukcija, koja se sastoji od 25 mm debele hromirane cevi od mesinga i metalnih zidnih držača, u teoriji mogla da izdrži.

Pomoću klizećeg metalnog držača koji se sam zaključava, ručni tuš se može pozicionirati na željenoj visini koristeći samo jednu ruku. Osim toga, držač tuša se može rotirati, nudeći široko polje podešavanja sve do 90 stepeni. 

 

 

Dugačka metar i deset centimetara, "hansgrohe Unica Comfort" šipka za tuš sadrži i dodatan ručni držač na donjem kraju šipke, idealan za decu i osobe u kolicima, kao i za one koji vole da se tuširaju sedeći. Obe šipke, i vertikalna i horizontalna, nude čvrst oslonac.

 

Posuda izrađena od visokokvalitetne plastike kači se na zidne držače i obezbeđuje dovoljno prostora za kozmetiku. Može se i veoma lako ukloniti radi čišćenja.

 

 

Raznovrsna i praktična kolekcija

 

Ovo kompaktno rešenje odlično funkcioniše i sa kadama: čvrsta drška "Comfort" sa odvojivom posudom i držačem tuša koji se može postaviti i na levu i na desnu stranu šipke.

 

 

Kolekcija "Unica Comfort" sadrži i oslonac za noge, prekriven neklizajućom plastikom kako bi se osigurala stabilnost prilikom pranja stopala i nogu. 

 

 

Šipke za tuš "hansgrohe Unica Comfort" su dostupne u verzijama od 90 i 65 centimetara. Svi modeli šipki za tuš dostupni su i kao individualni proizvodi i kao deo seta koji sadrži ručni tuš "hansgrohe Raindance Select S 120" i odgovarajuće tuš crevo.

 

 

Sve benefite ovog seta za tuširanje možete videti u kratkom video prilogu koji sledi. 

 

 

Najnovije vesti i kompletna ponuda proizvoda dostupna je na: HANSGROHE SRBIJA - REGION

 

Foto i video: Hansgrohe