PRIJAVA ZA NEWSLETTER:
Portal kucastil.rs vodi računa o privatnosti svojih posetilaca i njihovom korisničkom iskustvu. Portal koristi kolačiće da bi obezbedio što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost.
Više detalja možete pročitati ovde. Nastavkom pregleda stranica portala potvrđujete saglasnost sa korišćenjem kolačića. Razumem

 

Savršena šoljica za ljubitelje kafe i računara

  • Objavljeno:
  • 30.5.2014

Sve ljubitelje tehnike i brenda Apple oduševiće inovativna šoljica za kafu iCup, originalno dizajnirana da zadivi. Oni čiji radni dan ne može da počne bez računara i kafe biće fascinirani šoljicom za kafu sa USB priključkom, koja kafu održava optimalno toplom, koristeći napajanje računara.

 

iCup ima oblik zagrižene jabuke, simbola kompanije Apple, i krasi je fini i obli dizjan. Još uvek je u fazi koncepta, a dizajnirao ju je Tomislav Zvonarić, dizajner, ilustrator i 3D umetnik iz Vankuvera. Funkcionalna i elegantna šoljica dostupna je u četiri boje - beloj, crnoj, crvenoj i zelenoj, a uz nju su obavezni i tanjirić i kašičica, koja takođe ima oblik zagrižene jabuke.

 

 

Jedna od najzanimljivijih obeležja ovog koncepta je razvijanje sistema koji će omogućiti pravljenje pene na kojoj će se oslikavati lik Stiva Džobsa, osnivača kompanije Apple.

 

Pogledajte galeriju koja sledi i fotografije ove zanimljive šolje.

 

 

Foto: coroflot.org