PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Savršen poklon za Novu godinu!

  • Objavljeno:
  • 15.12.2021

Koji je savršen poklon za Novu godinu? To je onaj koji nosi radost  i osvaja izgledom i vrednošću. Naš izbor su neverovatni setovi od stakla i najfinijeg carskog porcelana koji nose pečat romantike i tradicije, kao simbola trajanja!

 

Nova godina je jedan od onih praznika koji predstavljaju pravi izazov za kreativnost. Ali izazov u kojem se uživa. Suština je u konceptu zajedničkih trenutaka a pokloni su priča za sebe. Važno je izabrati ono što donosi radost i savršeno odgovara ukusu i stilu osobe kojoj se poklanja, njenim željama i očekivanja. To ne znači da efekat iznenađenja nije dobrodošao.

 

Uživajte u našim predlozima za poklone povodom Nove godine:

 

 

 

1. Sofisticirano, luksuzno i veoma lično: čaše za koktel, Martini... sa pozlatom od 22 karata. Nema sumnje da će se ovaj par izrazito elegantnih čaša od kobalta čuvati čitav život. Izuzetno su upečatljive a posebnu vrednost im daje to što su ručno iscrtane. O romantičnom značenju da i ne govorimo.

 

 

 

 

2. Moderna i otmena Quattro linija prefinjenog porcelana iz carske manufakture St. Petersburg, idealna je za ljubitelje stila i nesvakidašnje lepote. Ručno rađen, kobaltom oslikan, 22-karatnim zlatom akcentovan, svaki komad Imperialovih setova je priča za sebe. Dizajnerka Galina Shuliak nastavlja tradiciju kobalt šare koja je bila oslikana već na servisu Katarine Velike i aktualizovanom, jednostavnom šarom Quattro linije zasigurno doprinela savremenosti kolekcije slavnog carskog  porcelana.

 

 

 

 

3. Najromantičnija priča o ljubavi: Set za čaj Pepeljuga sastoji se od tri dela, ručno je oslikan i obogaćen pozlatom od 22 karata. Na vrednosti mu daje tradicija koja odoleva vremenu: set potiče iz carske manufakture osnovane 1744, treće najstarije proizvodnje porcelana u Evropi! Simbolično u istom veku su bila rođena i brača Grim, autori najromantičnije bajke o Pepeljuzi, priči o ljubavi sa srećnim krajem. Poreklom iz Sankt Petersburga, set Pepeljuga je poklon koji ostavlja izuzetan utisak.

 

 

 

 

4. Snaga nežnosti: Motivi iz najpoznatijeg baleta na svetu "Labudovo jezero" ručno oslikani na šoljama od carskog porcelana. Postoji li efektniji način da se pokloni nešto prefinjeno i vredno i u isti mah prenese romantična poruka? Set – šoljica i tacna – izrađen je od vrhunskog porcelana koji je obogaćen pozlatom od 22 karata. Motivi iz slavnog baleta su ručno iscrtani, a potpisuje ih umetnica Tsvetkova L.Yu, izrada Imperial Porcelain Manufactory St. Petersbug.

 

 

 

 

5. Crvena, simbol ljubavi: set za šest osoba Koral sa pratećim tacnama, šest dezertnih tanjira, čajnikom i posudom za šećer izrađen je od najfinijeg, skoro providnog porcelana. Ručno je oslikan, a crvena boja kao dominantan motiv jedna je od najčešćih asocijacija na ljubav. Porcelan je carski, manufakturu porcelana osnovala je carica Elizabeta, kćerka Petra Velikog. Slavni pedigre i aktuelna svetska reputacija ovaj poklon čini veoma dragocenim, zato ga poklonite osobi koja zaslužuje takvu vrednost.

 


POVEZANE VESTI
Modes de Paris - u susret 8. martu
Novi domaći brend: Mamazmia - mama među torbama


 

Ove izuzetne primerke koji svakodnevnim rutualima daju snažan stilski pečat možete pronaći u ENVIRO DesignConceptStore, Bulevar kralja Aleksandra 17, Beograd; tel. 011/3220540