PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Savršen poklon za Dan zaljubljenih!

  • Objavljeno:
  • 8.2.2021

Koji je savršen poklon za Dan zaljubljenih? To je onaj koji nosi moćnu poruku i osvaja izgledom i vrednošću. Naš izbor su neverovatni setovi od najfinijeg carskog porcelana koji nose pečat romantike i tradicije, kao simbola trajanja!

 

Dan zaljubljenih je jedan od onih praznika koji predstavljaju pravi izazov za kreativnost. Ali izazov u kojem se uživa. Suština je u konceptu zajedničkih trenutaka a pokloni su priča za sebe. Ono što ih razlikuje od poklona sa drugim povodom (rođendanski, novogodišnji) jeste u tome što se očekuje da imaju romantičnu komponentu, ali i da otkriju koliko se partneri međusobno dobro poznaju. Dakle, važno je izabrati ono što savršeno odgovara ukusu i stilu osobe kojoj se poklanja, njenim željama i očekivanja. To ne znači da efekat iznenađenja nije dobrodošao.

 

Uživajte u našim predlozima za poklone povodom Svetog Valentina:

 

1. Sofisticirano, luksuzno i veoma lično: čaše za koktel, Martini... sa pozlatom od 22karata. Nema sumnje da će se ovaj par izrazito elegantnih čaša od kobalta čuvati čitav život. Izuzetno su upečatljive a posebnu vrednost im daje to što su ručno iscrtane. O romantičnom značenju da i ne govorimo.

 

 

2. Najromantičnija priča o ljubavi: Set za čaj Pepeljuga sastoji se od tri dela, ručno je oslikan i obogaćen pozlatom od 22 karata. Na vrednosti mu daje tradicija koja odoleva vremenu: set potiče iz carske manufakture osnovane 1744, treće najstarije proizvodnje porcelana u Evropi! Simbolično u istom veku su bila rođena i brača Grim, autori najromantičnije bajke o Pepeljuzi, priči o ljubavi sa srećnim krajem. Poreklom iz Sankt Petersburga, set Pepeljuga je poklon koji ostavlja izuzetan utisak.

 

 

 

3. Snaga nežnosti: Motivi iz najpoznatijeg baleta na svetu "Labudovo jezero" ručno oslikani na šoljama od carskog porcelana. Postoji li efektniji način da se pokloni nešto prefinjeno i vredno i u isti mah prenese romantična poruka? Set – šoljica i tacna – izrađen  je od vrhunskog porcelana koji je obogaćen pozlatom od 22 karata. Motivi iz slavnog baleta su ručno iscrtani, a potpisuje ih umetnica Tsvetkova L.Yu, izrada Imperial Porcelain Manufactory St.Petersbug.

 

 

 

4. Crvena, simbol ljubavi: set za šest osoba Koral sa pratećim tacnama, šest dezertnih tanjira, čajnikom i posudom za šećer izrađen je od najfinijeg, skoro providnog porcelana. Ručno je oslikan, a crvena boja kao dominantan motiv jedna je od najčešćih asocijacija na ljubav. Porcelan je carski, manufakturu porcelana osnovala je carica Elizabeta, kćerka Petra Velikog. Slavni pedigre i aktuelna svetska reputacija ovaj poklon čini veoma dragocenim, zato ga poklonite osobi koja zaslužuje takvu vrednost.

 

 

Ove izuzetne primerke koji svakodnevnim rutualima daju snažan stilski pečat možete pronaći u ENVIRO DesignConceptStore; Bulevar kralja Aleksandra 17, Beograd; tel. 011/3220540