PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

San u pikselima: Komoda Dreams

  • Objavljeno:
  • 17.5.2016

Nova komoda kompanije "BD Barcelona" doslovno je izašla iz sna. Magična komoda "Dreams" predstavlja otelotvorenje dizajna koji je njen kreator, dizajner Cristian Zuzunaga video u snu.

 


   Komoda - lepotica sa sto lica

 

   Ona je nezaobilazan detalj u svakom stanu, holu, dnevnoj sobi, spavaćoj sobi, ali i u drugim            prostorijama stana. Bez nje se jednostavno ne može, a pogledajte i zašto. 

 


 

Komoda je predstavljena u tri verzije – šarena, bela i crna i krasi je prepoznatljiv stil tridesetosmogodišnjeg dizajnera iz Barselone koji mu je doneo brojna međunarodna priznanja, a ogleda se u korišćenju pikselizovanog dezena.

 

 

Spoljašnje površine komode napravljene su od dezeniranog kaljenog stakla debljine 6 mm, dok su unutrašnjost komode, vrata i fioke izrađeni od medijapana sa završnicom u mar crnoj boji. Nogare komode izrađene su od jasenovog drveta.

 

 

Komoda dolazi u dve veličine, a da bi ovaj skulpturalan komad nameštaja krasio prostorije vašeg doma treba izdvojiti između 8.800 i 13.500 dolara, u zavisnosti od dimenzija i broja fioka.

 

 

Foto: bdbarcelona.com