PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

 

SAJAMSKI SPECIJAL: Domaći nameštaj svetskog kvaliteta

  • Objavljeno:
  • 5.11.2017

Kako je jedna domaća kompanija stala rame uz rame sa poznatim evropskim brendovima? Šta nikako ne propustiti u mesecu nameštaja? I kako iskoristiti specijalne sajamske popuste?

 

Ako planirate da osvežite enterijer svog stana ili kuće, zamenite stari nameštaj ili dodatno unapredite dizajn svog životnog prostora, ne postoji bolji period od novembra meseca. Beogradski sajam nameštaja, koji se održava od 7. do 12. novembra,  donosi bogatu ponudu, specijalne popuste, ali i domaće proizvođače koji konačno mogu da pariraju i najpoznatijim izlagačima iz Evrope, ali po cenama pristupačnim za domaće tržište.

 

Među takvim proizvođačima na ovogodišnjem Sajmu posebno se izdvaja kompanija "Atlas", koja će bez ikakve sumnje biti jedan od najvećih domaćih aduta na Beogradskom sajmu. Recept za uspeh ove kompanije uvek je isti - visoke estetske vrednosti, moderan dizajn i beskompromisan kvalitet. To su vrednosti uz pomoć kojih je "Atlas" stao rame uz rame sa poznatim evropskim brendovima, ali svoju ponudu učinio pristupačnom domaćim kupcima UZ SPECIJALNE SAJAMSKE POPUSTE DO KRAJA NOVEMBRA.   

 

 

Rukom bojena, kvalitetna italijanska koža, najbolji štofovi, perje, savremeni motorizovani relax mehanizmi, visokoelestični sunđeri, kvalitetna drvena konstrukcija izrađena od bukovog masiva, samo su neke od karakteristika koje će oduševiti sve posetioce i kupce na štandu ove kompanije u Halama 1 i 3 Beogradskog sajma, kao i u salonima u Beogradu, Čačku i Užicu do kraja novembra.

 

Četiri kolekcije koje osvajaju tržište

 

Ponuda četiri vrhunske kolekcije kompanije "Atlas", koje su nastale u saradnji sa sa poznatim francuskim dizajnerom Paskalom Devloom, jedna je od stvari koju nikako ne treba propustiti tokom novembra meseca, a posebno do 12. novembra do kada se mogu kupiti uz popust od 25%. Kao rezultat navedene saradnje na tržištu se pojavila nova linija "Atlasovih" proizvoda "URBAN LINE", koju odlikuje novi franuski dizajn i italijanska softnost, dok se paralelno sa njom razvijao i premijum segment po uzoru na italijanske proizvođače, koji nosi naziv "SKY LINE".

 

Pored toga, vešte ruke majstora doprinele su da se u "Atlasu" razviju još dve značajne kolekcije – "DREAM LINE" koju odlikuju proizvodi namenjeni svakodnevnom spavanju, kao i "SPACE LINE" program čija je uloga da pruži podršku ostalim Atlasovim linijama.

 

U galeriji koja sledi možete videti samo delić ovih kolekcija, a kompletnu ponudu možete videti na stranici ATLAS KOLEKCIJE.  

 

 

 

Kožne garniture italijanskog dizajna

 

Jedna od kompanija sa kojom je "Atlas" ostvario uspešnu saradnju jeste "IDP Italy". "Idp Industria Divani e Poltrone" je osnovana 1981. sa idejom da na strana tržišta donese veoma tražene i popularne kožne garniture napravljene u Italiji. Od samog nastanka, angažujući najiskusnije italijanske majstore koji su pazili da svaki detalj bude na savršeno uklopljen, uspevala je da razvije proizvode koji su svojim kvalitetom prednjačili u industriji, pa je tako danas "IDP Italia" jedan od najpoznatijih svetskih brendova, posebno poznat po uvođenju novih trendova i po svojim izuzetno kvalitetnim proizvodima.

 

Uzimajući u obzir viziju ove kompanije, "Atlasu" je ukazana velika čast i odato priznanje za kvalitet onog momentna kada je ovoj domaćoj kompaniji odobrena proizvodnja garnitura pod lincencom pomenutog italijanskog proizvođača. Neki od modela koji domaći majstori izrađuju koristeći iste materijale kao njihove italijanske kolege jesu Ground, Juliet, Ming, Funes, Claudia, Kiele, Boston. U kvalitet pomenutih garniture možete se lično uveriti u maloprodajnim objektima kompanije "Atlas", kao i na 55. Beogradskom sajmu nameštaja.

 

U foto-galeriji koja sledi možete videti neke od spomenutih modela, a dodatnu ponudu garnitura možete videti na stranici ATLAS GARNITURE.

 

 

 

Garniture i fotelje sa nemačkim i engleskom pečatom

 

Saradnja sa kompanijama sa engleskog i nemačkog tržišta upotpunila je ponudu. Tako su razvijeni proizvodi za nemački brend "Machalke", dok se za englesko tržište razvijaju proizvodi za kompaniju koja je od samog nastanka želela da upravo "Atlas" bude proizvođač njenih garnitura. Neki od proizvoda pod brendom "Malchalke" su "Kinx" i "Belice", dok su "Chelsea" i "Metropolis" selektovani modeli iz mora drugih koji se rade za londonski brend u čijem razvoju učesvtuje ovaj domaći proizvođač.

 

 

 

Lepota opremanja uz Pensarecasa kuhinje

 

Još jedan atraktivan segment "Atlas" ponude predstavljaju kuhinje koje se razvijaju u saradnji sa italijanskim brendom "Pensarecasa", inače podbrendom italijanske kompanije "IMAB", koja se od male zanatske radionice osnovane 1959. godine u Urbinu u Italiji razvila u fabriku koja je danas potpuno automatizovana.

Pažljivo odabrani proizvodi ovog italijanskog brenda ponuđeni su i kupcima u Srbiji, i to od kuhinje do dnevnog boravka, od kompletnih spavaćih soba, do kreveta, garderobera i ostalog dopunskog nameštaja. 


Ipak, posebnu pažnju treba posvetiti "Pensarecasa" kuhinjama osmišljenim, projektovanim i proizvedenim isključivo u Italiji, koje idu u korak sa vremenom i uključuju novitete u oblasti materijala, kućnih aparata i tehničkih inovacija. Putujući kroz razne kolekcije pronaći ćete širok izbor stilova, kompozicija i rešenja, bilo tehničkih, bilo estetskih, koji sve "Pensarecasa" kuhinje čine modularnim i moguće ih je personalizovati na osnovu vaših ukusa i zahteva.

 

Deo ponude možete pogledati u foto-galeriji koja sledi, dok kompletnu ponudu možete pogledati na stranici PENSARECASA PROIZVODI.

 

 

 

 

Foto: Altas