PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Ručno rađena kolekcija za kuću Ralfa Lorena

  • Objavljeno:
  • 21.5.2014

 

Kompanija Ralf Loren (Ralph Lauren) mnogo pažnje posvećuje rukotvorstvu, koje je danas u svetu sve ređe. Vešte ruke njihovih majstora izrađuju najfinije tkanine, satove i aksesoar, a posebno vredni su predmeti za kuću.

 

Trideset godina dizajniranja kolekcija za kuću učinilo je da Ralf Loren ima tradiciju kreiranja visokokvalitetnih proizvoda, od kojih je svaki detalj napravljen sa strašću i tako da bude potpuno jedinstven.

 

Kolekcije za kuću dizajnirane su baš kao kolekcije za žene ili muškarce - sa istom pažnjom posvećenom detaljima, lepo i unikatno. Sa fokusom na autentičnost i kvalitet, ovi proizvodi napravljeni su od materijala sa jedinstvenim šarama i teksturama, poput najfinijeg pamuka koji obrađuju vrhunski rukotvori.

 

Staklene lampe u novoj kolekciji za kuću prave se od ručno rađenog stakla, istovremeno beljenog kako bi se kreirale jedinstvene šare koje naglašavaju umetnički kvalitet lampe. Impresivni lusteri rađeni su na minimalističkom metalnom ramu kako bi se istakao fantastični ručni rad, naročito kod ručno obrađivanih i poliranih kristala. Ručno tkani u Indiji, ovi materijali imaju isti izgled i osećaj na dodir kao tradicionalni tepisi.

 

Velika pažnja posvećena detaljima i nasleđe rukotvorstva osnovna su obeležja rada Ralf Loren dizajnera i rukotvora, a sve su inspirisane ljubavlju prema rukotvorstvu i veštim rukama pravih umetnika. U videu koji sledi pogledajte šta za ovu kompaniju znači dizajn i ručna izrada detalja iz kućne kolekcije.