PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Revolucija u kuhinji: Lični izvor filtrirane negazirane i gazirane vode

  • Objavljeno:
  • 1.6.2017

Više nema potrebe da kupujete kabasta pakovanja vode u supermarketu niti da brinete o kauciji i recikliranju praznih boca.

 

Kada god nastojite da unesete korenitu promenu u život, kuhinja je dobro mesto za početak. Šta mislite o ovome - više ne morate svake nedelje da idete u nabavku i pretovarite kola teškim pakovanjima flaša vode. Umesto toga, zamislite kako utoljavate žeđ čašom divne filtrirane vode pravo iz elegantne kuhinjske slavine, koja je uvek ohlađena na odgovarajuću temperaturu, pri čemu imate izbor između negazirane, kao i jako ili srednje gazirane vode. Revolucija u kuhinji počinje ovoga trenutka uz GROHE Blue® Home.

 

  •  Štedi vreme i zauzima malo prostora – više nema potrebe da kupujete kabasta pakovanja vode u                                 supermarketu niti da brinete o kauciji i recikliranju praznih boca;

  •  Održivi životni stil uz odličan ukus;

  •  Može se montirati u bilo kakvoj kuhinji za tren oka. 

 

 

Kompaktan dizajn i jednostavna montaža

 

Čak i ako vam neočekivano dođu gosti, više nećete brinuti o tome da li vam je ponestalo soda vode, jer je GROHE Blue® Home tu da zadovolji sve potrebe. Komplet sadrži posebnu slavinu i hladnjak sa ugrađenim filterom i karbonatorom. Vaša porodica i prijatelji uživaće u sjajnom ukusu sveže filtrirane vode.

 

 

Zašto da trošite vreme i energiju neprestano kupujući i odlažući flaše vode? Zašto biste stalno punili kredence praznim flašama? Kada je reč o prostoru, nijedna kuhinja nije premala za GROHE Blue® Home. Zahvaljujući svom kompaktnom dizajnu, ovaj sistem za pitku vodu može jednostavno da se montira u gotovo svakoj kuhinji za svega par koraka.

 

 

Kuhinjski elementi širine 30 cm dovoljno su veliki za smeštanje hladnjaka. Sa prednje strane možete jednostavno pristupiti integrisanom filteru za optimalan kvalitet vode i karbonatoru koji stvara fine mehuriće vode. U GROHE Blue® prodavnici na mreži možete u svega par klikova naručiti nove filtere i ketridže za punjenje, a svi poručeni artikli biće vam dostavljeni na kućnu adresu.  

 

 

GROHE Blue® Home nudi sjajan ukus i štedi novac

 

GROHE Blue® Home takođe je dobar izbor za zdrav životni stil. Istraživanja su pokazala da osobe koje koriste vodu iz slavine piju i do 35% više vode u odnosu na korisnike flaširane vode. Pored toga, GROHE Blue® Home vam može pomoći da uštedite novac, zato što smanjuje troškove porodice za pitku vodu i do 60%, u poređenju sa cenama flaširane vode vodećih proizvođača. Štaviše, ukupne emisije ugljenika smanjuju se za gotovo 80% u poređenju sa flaširanom vodom.

 

 

Predivan detalj u svakoj kuhinji

 

GROHE Blue® Home je istinski divan detalj u svakoj kuhinji. Slavine tankog profila opremljene su intuitivnim dodirnim aktivatorom u boji. Dostupne su sa hromiranom završnom obradom ili SuperSteel završnom obradom, kao i sa različitim tipovima mlaznica, pa se mogu uklopiti u sve sudopere i kuhinje. Pored verzije Duo sa dva odvojena kanala za nefiltriranu i filtriranu vodu, GROHE takođe nudi verziju Mono koja se može postaviti pored postojeće kuhinjske slavine. 

 

 

Foto: Grohe