PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

 

Raskošno tuširanje uz hansgrohe Croma 280 tuševe

  • Objavljeno:
  • 15.6.2017

Novi "hansgrohe Croma 280" nadglavni tuševi donose elegantan dizajn i užitak u raskošnom tuširanju. "Povratne informacije koje nam pružaju korisnici pokazuju da je trend ekstra velikih tuševa i sistema za tuširanje 'sve u jednom' i dalje izuzetno popularan. Sa tuševima 'Croma 280' proširujemo jednu od najprodavanijih linija, i to po atraktivnom odnosu cene i kvaliteta", objašnjava potpredsednik  produkt menadžmenta Jan Heisterhagen. 

 

 

 

Kvalitet i uživanje u tuširanju

 

Precizni oblici i čiste linije naglašavaju visok kvalitet "hansgrohe Croma 280" tuševa. Za njihov dizajn zaslužan je dugogodišnji partner brenda "hansgrohe" – "Phoenix Design". Glava tuša od 280 milimetara izdašnih je dimenzija, načinjena je od metala te je veoma izdržljiva, a može se i odvojiti radi lakšeg čišćenja.

 

Zahvaljujući kapljicama koje su obogaćene vazduhom, raskošan mlaz vode prska manje od konvencionalnih tuševa i obgrli telo nežnim oblakom koji pruža ugodan osećaj. Tuš glave se mogu postaviti na plafon ili na zid. Korisnici se mogu opredeliti i za modele opremljene "hansgrohe EcoSmart" tehnologijom za uštedu vode, zahvaljujući kojoj potrošnja vode iznosi devet litara po minuti, što je upola manje od vode koja protekne kroz tuševe bez "EcoSmart" tehnologije.

 

 

 

Sve u jednom: sistem za tuširanje

 

Sistem za tuširanje "hansgrohe Croma Select 280" kombinuju sve komponente u jednoj celini: nadglavni tuš, ručni tuš, držač tuša, termostat i crevo – kompletan paket pogodan za uređenje i za renoviranje kupatila. Ovi sistemi izrađeni su od materijala vrhunskog kvaliteta i veoma su laki za čišćenje. 

 

Horizontalna ručica može se upotrebiti za okretanje nadglavnog tuša u željeni položaj. Ovo predstavlja veliku pogodnost u malim prostorima za tuširanje – na primer, u situaciji gde se sistem može postaviti jedino u bilzini ugla, nadglavni tuš može biti centralno postavljen i na taj način omogućiti više slobode pokreta.

 

 

Kao dodatak ugodnom nadglavnom tuširanju, ručni tuš "Croma Select S Multi" nudi fleksibilnost uz tri režima mlaza. Prebacivanje sa jednog režima na drugi je lako, dovoljan je samo jedan pritisak na dugme. Integrisan "hansgrohe Ecostat Comfort" termostat omogućava precizan izbor individualnih temperaturnih postavki i obezbeđuje da voda ne postane previše topla.

 

Sistem "hansgrohe Croma Select 280" dolazi u dve dodatne verzije – prva je sa jednoručnom mešalicom za kade, druga je namenjena za projekte renoviranja kupatila, gde se model koristi uz postojeće slavine i mešalice.

 

 

 

Kako ovaj sistem za tuširanje funkcioniše u praksi pogledajte u video zapisu koji sledi.

 

 

Najnovije vesti i kompletna ponuda proizvoda dostupna je na: HANSGROHE SRBIJA - REGION

 

Foto: hansgrohe