PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Prekrasne kolekcije roletni stigle i u Srbiju

  • Objavljeno:
  • 22.7.2015

Ako ste sumnjali u to da su male dekorativne promene izuzetno važne za celokupan izgled enterijera, najnovije kolekcije prelepih roletni koje su odnedavno dostupne u Srbiji definitivno će vas uveriti u to. Štaviše, za ove promene vam neće biti neophodno ni mnogo novca, a vrlo efikasno će osvežiti prostor u vašem domu.

 

Za ovu novu mogućnost pri uređenju vašeg enterijera pobrinula se kompanija VELUX, koja je svoju ponudu oplemenila potpuno novom i jednistvenom kolekcijom rimskih roletni, ali i neodoljivom Kolekcijom boja dizajnera "Scholten & Baijings".

 


     5 najčešćih grešaka prilikom odabira i ugradnje krovnih prozora (VIDEO)

 

     Prilikom odabira i ugradnje krovnih prozora nema mesta za greške, jer skupo koštaju i teško se        ispravljaju. Zato pogledajte pet pravila koje obavezno morate znati.

 


 

Rimske roletne za toplu i udobnu atmosferu

 

Nova kolekcija VELUX rimskih roletni idealan je izbor za one koji elegantnim dekorativnim dezenima i jedinstvenim tkaninama žele da kreiraju toplu i udobnu atmosferu u svom domu. Ova kolekcija nudi dve nove atraktivne karakteristike: zaobljeni i ženstveni dizajn s veoma mekim platnima koja do sada nisu korišćena, ali i novi izbor boja i dezena koji prati najnovije evropske trendove.

 

Meki, stilski efekti čine ovu kolekciju prefinjenom i originalnom, a zahvaljujući specifičnom dizajnu rimske roletne, možete veoma lako da promenite platno za svega nekoliko minuta. Samo izaberite vama omiljeni dezen i zamenite već postojeći, kao što je prikazano u video zapisu koji sledi. 

 

 

Nova kolekcija rimskih roletni se preporučuje za dnevnu, spavaću i radnu sobu, a u nastavku navodimo i osnovne karakteristike ovih roletni:

 

 Elegantne i dekorativne;

 Ublažavaju dolazeću svetlost;

 Fleksibilno pozicioniranje;

 Jedinstven dizajn sa izuzetno uskim vođicama; 

 Zamenljivo platno;

 Lake za održavanje;

 Bez vidljivih kanapa;

 20 savremenih tkanina;

 Ugradnja za nekoliko minuta uz pomoć jedinstvenog Pick&Click® sistema.

 

Kupcima je na raspolaganju ukupno 20 boja sa različitom svetlosnom propustljivošću, tako da će ova kolekcija zadovoljiti i najprobirljivije među nama. 

 

 

 

Kolekcija boja inspirisana svetlošću od sumraka do svitanja

 

O kolekciji boja  dizajnera "Scholten & Baijings" najbolje svedoči međunarodno priznanje koji su dobili ovi dizajneri za izuzetan smisao za boju, grafičku estetiku i bogato izrađene detalje.

 

Ova kolekcija je inspirisana načinom promene svetlosti od sumraka do svitanja, a autori su kreirali šest fascinantnih dezena ekskluzivno za VELUX Kolekciju boja. Svaki desen je dostupan u dva različita materijala, a sami dezeni su u rasponu od ranog jutarnjeg svitanja preko svetlog podneva do intenzivnog noćnog odsjaja.

 

Sve tkanine su sečene pojedinačno, otkrivajući različite modele u zavisnosti od toga kako su oblikovani. Ovo čini svaku roletnu jedinstvenim umetničkim delom.

Osnovne prednosti ove kolekcije su:

 

 Moderan dizajn; 

 Šest različitih desena;

 Dostupne u dve vrste tkanine, za blokiranje svetlosti i za regulisanje svetlosti; 

 Sve tkanine su sečene pojedinačno i prodaju se zasebno;

 Beskonačno stilskih mogućnosti;

 Fleksibilno pozicioniranje.

                 Ugradnja za nekoliko minuta uz pomoć jedinstvenog Pick&Click® sistema.

 

 

 

Kada je reč o kvalitetu, dovoljno je pogledati kakve sve testove moraju da prođu sve VELUX roletne pre nego što se nađu u vašem domu i biće vam jasno zašto je ova kompanija već decenijama sinonim za vrhunski kvalitet u celom svetu. 

 

 

Ako vas zanimaju i druga sjajna rešenja iz VELUX-a, obavezno pogledajte i kako da proširite svoj dom savršenom krovnom terasom, ali i kako izgleda zaštita koja smanjuje toplotu tokom leta i do 73%.

 

Foto: VELUX