PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Prefinjena kolekcija nameštaja Segno

  • Objavljeno:
  • 12.5.2016

Italijanska kompanija "Pininfarina", poznata po izradi dizajna automobila za automobilske kuće "Ferari", "Alfa Romeo", "Maserati" i druge, ušla je u svet luksuznog dizajna za dom sa zadivljujućom kolekcijom nameštaja i rasvete "Segno".

 


   Vrhunske Arclinea kuhinje sa sajma EuroCucina

 

   U modernom domu kuhinje više nisu samo još jedna funkcionalna prostorija u kući, već postaju    glavni element oko kojeg se gradi enterijer. Ove kuhinje neprolaznog dizajna najbolji su dokaz za    to.


 

"Pininfarina Home Design", ogranak ove svestrane italijanske kompanije, predstavio je zapaženu kolekciju "Segno" koja obuhvata modularnu sofu, sto, komodu, policu za knjige i dva modela lustera.

 

 

Prepoznatljiv aerodinamičan stil iz automobilske industrije preneo se i u dom, pa kolekciju karakterišu tečne linije i dinamični oblici, a jedinstven i prepoznatljiv izgled kolekciji "Segno" pruža i upotreba bakra u kombinaciji sa orahovim drvetom Canalleto. Ova prefinjena kolekcija će  u budućnosti krasiti enterijere rezidencija, privatnih domova, luksuznih hotela i salona.

 

 

 

"Pininfarina Home Design predstavlja istraživanje novih scenarija, putovanje u prostor doma gde smo osmislili rešenja za enterijere sa jedinstvenim i prepoznatljivim karakterom, u kojem se dizajn prostora prirodno stapa sa karakterom nameštaja. Putovanje sačinjeno od dizajna, inovacija, luksuza, italijanskog stila i prilagođeno željama kupca", objašnjava direktor studija "Pininfarina" Paolo Pininfarina.

 

 

Kompanija "Pininfarina" učestvovala je i u dizajniranju fascinantnog kontrolnog tornja koji će se nalaziti u Istambulu, na novom najvećem aerodromu na svetu.

 

Foto: Pininfarina