PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Predstavljamo prelepe kolekcije Vindfol kristalnih lustera

  • Objavljeno:
  • 26.10.2014

Kompanija Vindfol (Windfall) proslavila je deceniju postojanja i ujedno predstavila novu liniju modernih kristalnih lustera u prelepim odajama palate Durini, poznatog istorijskog i nedavno restauriranog zdanja. Predstavljamo vam pet kolekcija koje definitivno zaslužuju našu pažnju.

 

1. Serena

 

“Serena“ (Serene) je nesporna zvezda među kreacijama Klarise Dorn i Roela Hagmansa. Ova kolekcija lampi i lustera nastala je u saradnji sa renomiranom francuskom kompanijom “LALIQUE“. U ovoj kolekciji spojeni su raskošni  “Art Deco“ motivi koje je dizajnirao Rene Lalik za “Orijent Ekspres“ i izuzetno linearni i moderni kristalni elementi.

U skladu sa tradicijom “Vindfola“, pored standardnih modela ove kolekcije, mogu se, po želji, zahtevati i drugačije kompozicije.

 

2. Džek

 

Kod novih dopunjivih lanterni “Džek“ (Jack) postignut je elegantan spoj između nove generacije LED-a i kristala, pa ovu kolekciju karakteriše spoj futurističke tehnologije i retro dizajna.

 

 

3. Balans

 

U holu palate “Durini“ izložena su tri velika lustera iz kolekcije “Balans“ (Balance), u antičko roze, nebo plavoj i tamno zlatnoj boji. Sveće napravljene od duvanog stakla i vrednih “Svarovski“ kristala stvaraju svetlucavi oblak svetla, stvarajući nov koncept lustera koji izgleda neodoljivo već na prvi pogled.

 

4. Lula jedan

 

Kolekcija „Lula jedan“ (Lula One) nastala je sa ciljem da se naglasi elegancija sobe ili bilo kog drugog prostora koji se oplemeni ovim otmenim lusterima , a posebno su pogodne jer kupci sami mogu da poruče dizajn po svojoj želji.

 

5. Eden

 

Kolekcija “Eden“ (Eden)  spaja magiju kristala i poeziju prirode u kompoziciji koja podseća na začarane grane koje večno i raskošno cvetaju.

 

“Vindfol“ je sa ovih pet novih kolekcija sa stilom proslavio deset godina uspeha, dostignutog vizionarskim idejama, strašću za poslom i posvećivanju pažnje svakom detalju.

 

Foto: windfall-gmbh.com