PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Predstavljamo dobitnike nagrada Zlatni i Sajamski ključ za 2018.

  • Objavljeno:
  • 9.11.2018

Na Beogradskom sajmu dodeljene su nagrade Zlatni ključ i Sajamski ključ najkreativnijim i najuspešnijim izlagačima i proizvodima na 56. izdanju Međunarodnog sajma nameštaja.

 

 Zlatni ključ

 

Prestižna nagrada Međunarodnog sajma nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije, "Zlatni ključ", na 56. izdanju dodeljena je najuspešnijim izlagačima u četiri kategorije.

 

 

O dobitnicima je odlučivao internacionalni stručni žiri, kojim je predsedavao Bogdan Slavica, a članovi su bili: Salih Teskeredžić, Niko Čučković, Virginio Briatore i studio Autori – Dijana Novaković i Maja Trbović.

 

 

"Zlatni ključ" za najbolji proizvod  osvojila je hrvatska kompanija PROSTORIA za "Trifidae", tri različite fotelje razvijene iz zajedničkog tipološkog i oblikovnog ishodišta, dizajn: Numen For USE.

 

Najbolji proizvod: kolekcija Trifidae, Prostoria

 

U kategoriji  najbolji outdoor nameštaj nagrađen je proizvođač GARDA iz Valjeva za "Kolekciju Totem“, dizajn Anice Andrić.

 

Najbolji nameštaj za spoljnu upotrebu: kolekcija Totem, Garda

 

"Zlatni ključ" u kategoriji brand development dodeljen je proizvođaču GIR iz Kraljeva, dok nagrada nije dodeljena u kategoriji home accessories.

 

Najbolji brand development: GIR

 

Za najboljeg mladog dizajnera na ovogodišnjem Sajmu nameštaja proglašeni su Dorja i Ivan Benussi – "THING THINGS CHAIR".

 

Najbolji mladi dizajner: Dorja i Ivan Benusi, proizvod Tink things chair

 

Sajamski ključ

 

Nagrada "Sajamski ključ" za asortiman izlagačkog programa ove godine pripao je kompaniji MOJA SOBA d.o.o. iz Kraljeva, dok je kompanija MATIS d.o.o. iz Ivanjice nagrađena za višegodišnji doprinos podizanju kvaliteta manifestacije.

 

Sajamskim ključem za kreativno osmišljen sajamski nastup nagrađena je kompanija SIMPO iz Vranja, a za ukupan sajamski nastup TOP TECH WOODWORKING iz Beograda.

 

Nagrada Sajamski ključ

 

Foto: Sajam nameštaja