PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Počeo CERSAIE 2017

  • Objavljeno:
  • 25.9.2017

Najveći svetski sajam keramike, sanitarija i opreme za kupatila održava se od 25. do 29. septembra 2017. u italijanskom gradu Bolonji, a KUĆA STIL priprema specijalne izveštaje sa lica mesta.

 

Najbolji proizvođači keramike na svetu okupili su se u Bolonji na najvećem svetskom sajmu keramike i opreme za kupatila kako bi tokom pet sajamskih dana pokazali svu raskoš i sjaj svojih proizvoda. I već prvog dana bilo je jasno zašto se "CERSAIE" smatra pravim carstvom keramike. Najnovije kolekcije, od prirodnih i retro dizajna, preko klasičnih i svedenih stilova, pa sve do ultra elegantnih i kolekcija veselih boja i šarmantnih tekstura, oduševile su posetioce, profesionalce, ali i na stotine novinara koji su došli sa svih krajeva sveta.

 

"KUĆA STIL" već tradicionalno svake godine izveštava svoje čitaoce sa lica mesta o najnovijim trendovima, kolekcijama koje su privukle najveću pažnju, ali i inovativnim proizvodima kojima se ponose proizvođači širom planete.

 

A brojke 35. po redu izdanja čuvenog sajma "CERSAIE" dovoljno svedoče o značaju ovog događaja. Ukupno 885 izlagača iz čak 41 zemlje sa pet kontinenata predstaviće svoje najveće adute na 156.000 kvadratnih metara izložbenog prostora.   

 

Ali tek kad zakoračite u sajamski kompleks postaje jasno zašto je ovo najbitniji događaj u svetu keramike na svetu. Zato vam u narednom periodu pripremamo specijalne izveštaje u našem štampanom i online izdanju.

 

Svečano otvaranje sajma CERSAIE 2017

 

Foto: CERSAIE