PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Počeo CERSAIE 2015

  • Objavljeno:
  • 29.9.2015

Najveći svetski sajam keramike, sanitarija i opreme za kupatila održava se od 28. septembra do 2. oktobra u italijanskom gradu Bolonji, a KUĆA STIL vas tokom celog sajma izveštava sa lica mesta.

 

A brojke ovogodišnjeg sajma deluju impozantno. Više od 100.000 posetilaca (polovina su stranci), 580 akreditovanih novinara, 945 izložbi tokom pet sajamskih dana, na ukupnoj površini od 160.000 kvadratnih metara. Tako bi ovogodišnji "CERSAIE" izgledao u brojkama, ali brojke, naravno, ne govore dovoljno, jer tek kad zakoračite u sajamski kompleks postaje jasno zašto je "CERSAIE" najbitniji događaj u svetu keramike na svetu.

 

Najbolji proizvođači sa svojim najjačim adutima već na prvi pogled otkrivaju svu raskoš i sjaj keramike i opreme za kupatila, i to od prirodnih i retro kolekcija, preko klasičnih i svedenih stilova, pa sve do ultra elegantnih proizvoda i kolekcija veselih boja i šarmantnih tekstura. U sutrašnjem izveštaju predstavićemo kolekcije koje su pokupile najviše simpatija i privukle najveću pažnju tokom prvog sajamskog dana, a video koji sledi biće pravo "zahrevanje" za sutrašnji specijal.  

 

 

Prvi sajamski dan obeležila je i izložba "Cerstile", koja na kreativan način spaja proizvode različitih kompanija u jednu celinu, bilo da je u pitanju kupatilo ili neki drugi prostor u enterijeru, pa čak i kada se te kombinacije na prvi pogled čine nespojivim. Staro i novo, retro i savremeno, veselo i elegantno... Sve kombinacije su moguće kada oslobodimo kreativnost, o čemu svedoči i kratak video rezime koji sledi.  

 

 

Dešavanja sa sajma "CERSAIE 2015" možete pratiti i preko Facebook stranice časopisa KUĆA STIL