PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Počeo CERSAIE 2018

  • Objavljeno:
  • 24.9.2018

Najveći svetski sajam keramike, sanitarija i opreme za kupatila svečano je otvorio svoja vrata za posetioce od 24. do 28. septembra u italijanskom gradu Bolonji, a Kuća Stil vam sa lica mesta pruža specijalne izveštaje o najnovijim trendovima i kolekcijama renomiranih proizvođača iz svih krajeva sveta.

 

Sa više od 800 izlagača iz 38 zemalja sveta, italijanski sajam CERSAIE svakako se ubraja među najznačajnije sajmove na svetu. Na 156.000 kvadratnih metara izložbenog prostora, najbolji svetski proizvođači keramike predstaviće svoje najjače adute.

 

 

I više od toga, ovaj značajan događaj koji se svake godine održava u poslednjim danima septembra, predstavlja mesto susreta brojnih značajnih arhitekata i dizajnera, kao i trgovaca i izvođača radova, koji se na jednom mestu povezuju i upoznaju sa novim trendovima u sferi keramičkih površina, drvenih podnih obloga, tapeta i opreme za kupatila.

 

 

Veličinu i značaj ovog sajma dočarava i činjenica da tokom pet sajamskih dana CERSAIE ugosti više od 100.000 posetilaca, od kojih polovina dolazi iz svih krajeva sveta. Gotovo hiljadu novinara izveštavaće o sajamskim novinama, a među njima nalaze se i novinari časopisa Kuća Stil, koji vam već tradicionalno svake godine otkrivaju koji su to dezeni, boje, motivi i oblici ove godine oduševili posetioce i profesionalce u carstvu keramike CERSAIE.