PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Pobednici Enviro nagradne igre pružaju savršenu inspiraciju za enterijere širom Srbije

  • Objavljeno:
  • 15.6.2020

Salon ekskluzivnog nameštaja i aksesoara Enviro prograsio je pobednike nagradne igre #mojenviromoodboard koja je trajala od 5. do 31. maja 2020. godine, a nagrađena rešenja inspirisaće sve koji tragaju za savršenim opremanjem enterijera. 

Na takmičenje se prijavio veliki broj talentovanih učesnika koji su poslali kreativna rešenja za moodboard kombinujući nameštaj i aksesoare iz Enviro ponude. Na raspolaganju su imali gotovo 140 različitih elemenata za uređenje enterijera, koje krasi besprekoran dizajn i kvalitet izrade po kojem je Enviro već godinama prepoznatljiv na tržištu.

 

Stoga je izbor najboljih rešenja i pobednika takmičenja bio izuzetno težak, a finalni izbor baziran je prvenstveno na kreativnosti u kombinovanju elemenata enterijera, ali i na ukupnoj atmosferi i
harmoniji moodboarda. Sva pobednička rešenja krasi prepoznatljiva Enviro linija nameštaja modernog dizajna koja već gospodari najlepšim enterijerima naše zemlje, ali i tržištem širom sveta.

 

A kako u svom domu na kreativan način možete kombinovati savršeno udobne ugaone garniture, prefinjene lampe, ručno rađeni nameštaj od punog drveta i ekskluzivna remek dela vrhunske izrade i elegantnog dizajna, možete videti u Enviro galeriji moodboardova.

 

 

 

Najbolji među najboljima, tj. 10 autora najboljih radova dobija vredne nagrade, a detaljnije informacije i spisak pobednika možete saznati na Instagram stranici salona nameštaja
Enviro
. Svim učesnicima se zahvaljujemo na učešću u nagradnoj igri, a pobednicima čestitamo za kreativna i inspirativna rešenja koja su podelili sa svima nama.

 

Enviro će nastaviti da inspiriše sve ljubitelje vrhunskog dizajna, pa na spomenutoj Instagram stranici svakodnevno možete pronaći bogat asortiman nameštaja vrhunskog dizajna prestižnih domaćih i stranih dizajnera. I to nije sve. Ne samo što ćete enterijer svog doma moći da ulepšate komadom vrhunskog nameštaja, već odnedavno to možete učiniti i novim biserima moderne umetnosti iz Enviro Art Gallery ponude.

 

 

 

Zato nastavite da pratite najnovije Enviro kolekcije i pronađite najispirativnija rešenja i ideje za svoj dom. Jer samo najbolje je dovoljno dobro za vaš životni i porodični kutak.